03 May 2014

Unik kerrrr ???

Penulis : Princes Yuyue Masa : 12:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum...

Peepss...ape khabar? sihat? yuyu sihat sihat jee..kerja macam banyak jerr, tapi still mood tak reti reti nak datang wehh ! sebab semalam cuti, esok sehari lagi kerja.. lusa cuti!!hah!! tak sabar nak cuti berehat sambil baring baring kat rumah.. bahagia nya rasa..hehehee..semalam tak sempat nak rehat eh?-,- semalam banyak masa habiskan dengan merajuk dengan orang tuuuu jeee, penat makk.fuhhh!! hahh kang kena pujuk,padan muka dia sape suruh main main dengan si cantik manis nih kan.. amik ko tiga baldi air mata.. Hahaha

Gara gara merajuk lama sangat terpaksa keluar dating lewat dahh..sedih :( tak boleh jejalan lama lama, semalam kita pergi One City Mall taw, korang pernah pegi tak? Mall baru buka dekat Putra Heights, niat dihati nak tengok cinema tapi hampa sebab??paham paham jee laa kalau public and then citer baru keluar confirm panggung full.. sok..sok..sok.. nak sedap kan hati nah ko posing nga bontot spiderman jee -_____-'


Hmmmm... baru nak rasa masuk panggung baru tapi tak kesampaian sedih lagi :( .. nampak macam lain macam jerr tempat ni, sebab lorong masuk dah macam nak masuk airport dah .. hihihi.. 

ticket tuh just touch jerr kat benda alah tuu dah boleh masuk... hilir kan tuuu -,-


Dah seat full buat apa nak lepak situ lagi kan buat sakit mata jee, jom kita pergi satu tempat ni incik hubby kata best, apa yang best ?? ikut jee laa kan, kang dia pulak merajuk. yuyu malas nak pujuk pujuk nih, rimas wehh ... hihihi .. tempat tu berada di tingkat paling atas kat Mall ni, penuh manusia wehh.. 

nie hah manusia duk kalut tengok pemandagan dari bawah kaki.. huahuahua.. pakat jakun semua rakyat kawasan nih eh, termasuk lah yang membebel ni ehh.. -_-'


gayat gayat ... tapi buat buat berani .. huahuahua





indah sungguh ciptaan yang Maha Pencipta ..hmmm...terpegun kejap*mata juling juling -,-

banyak lagi nak cerita sebenarnya tapi tangan nie macam penat pulak nak taip, lunch nie nak makan apa yee?? macam bosan pulak makan benda sama jerr -_-' hari nie incik hubby balik lewat kot, dia dah start ada ot pulak bulan nie..Alhamdulillah rezeki kan, rezeki Allah tak kan kemana kan, ada jea..setiap kali rasa susah mesti ada jalan penyelesaian kan..syukur sangat sangat

ok laa time'up!!!! mood kerja dah balik sini dah... jom kita sambung kerja, malas pun buat buat rajin noh sebab lady boss dah masuk.. huahuahuaa *hipokrit semata mata .. ^___^'


babaii ....





No comments: