27 May 2014

Abah Artis ??

Penulis : Princes Yuyue Masa : 12:30 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

haiiii rehat sebentar dengan blog !!!yuhuuu.... sudah macam iklan kitkat pulak, harrr tuan punya ladang nih mood kerja dah hampir tipis dah nih, ada sesiapa boleh tolong ?? hoii hoii lusa baru balik kampung tapi kenapa jasad nih terasa terampung ampung di awan Kelantan eh? arrr semua nya alasan !!! okeh fine, abaikan ...hihihi ..saje nak sembang kosong dengan blog sendiri.. tetiba idea nak membebel kat blog nih datang lepas teringat status kakak semalam dekat facebook.

ye ker Hj.Endut dalam Yem Rempit macam muka abah?? harrr... tetiba kakak post camtuh, aihh yuyu pening kejap nak faham apa yang kakak tanyakan tuh,pikir punya pikir tak tak faham jugak... aisshhh baca lagi sekali baru laa faham..hihihi..*asal lembab sangat nih!! ..exceli yuyu tak pernah jumpa atau tak pernah tengok nama yang kakak tanya tuhh ..-..-' biasa lah kat rumah kita tak pakai astro ,sadis betul..huaawaa :'') ...terus google Hj.Endut apa yang cik google kasi tunjuk?? haaaa


aihhh  pakcik tuh sama muka abah laa.,, ohhh patutlah cucu dia cakap tok abah masuk tv time tengok citer nih ..huahuahuaaa...

yuyu tak pernah pun tengok citer nih, tapi kakak cakap Hj.Endut nih perwatakan dan gelagat dia dalam citer sebijik dengan abah..hahahahaa..rasa nak gelak guling guling.. yuyu tengok dari segi fizikal memang sama, tang rambut tuh tak boleh blahh memang sama !!!
                                                                                            

haaarrrr cuba korang sekali tengok, ada sama tak ???
nie abah yuyu yang paling hensem di dunia nih ... -__-'


agak agak korang punya muka ada sama dengan artis tak?? dulu kan ada sorang budak tuh dia cakap muka yuyu nak mirip dengan Eira Syazira*budak tuh buta kot :)) korang ada tak?? tak kisah laa artis malaysia ke, artis hollywoood ke..ada tak??ada tak?? hihihiii... tapi kan artis malaysia ramai yang muka depa nak mirip dengan artis luar negara kan ...nah cuba tengok sini okay tekan ...haarrrr... muka diorang hampir sama kan ?? ;))

betul kerr ada 7 orang wajah nak serupa dengan kita?? fakta kerr auta ehh ?? cuba korang tunjuk kan bukti fakta tuh kat yuyu ... errmmm... setakat nih yuyu belum jumpa seseorang yang muka hampir sama dengan yuyu selain kan twin yuyu tuh ...siapa?? siapa?? harrrr...mana boleh cakap !!! ehh.. okay abaikan ... (,')

babai ...tata...tuttu..titik!!! :))

No comments: