27 May 2014

Teruja Blog Cantik ..

Penulis : Princes Yuyue Masa : 5:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

hohohohooo... perasaan malas nak buat kerja untuk hari ini melampau lampau, aishh rasa nak mengadap blog je sampai jemu, dah kenapa kamu nih yuyu???harrrr korang tahu kenapa yuyu jadi macam nih?? tahu tak?? ehh korang perasan tak yuyu punya blog dah bertukar kan ..jappp ada ke orang singgah blog yuyu hah?? tak ada eh, alaaa sedih :''( errmm... yuyu nih tak lah femes macam korang kan, follower dah ribu riban ..exceli yuyu menaip ketung ketang keyboard nih bukan nak femes pun just nak bercerita apa yang yuyu rasa saat dan ketika nih..tetiba touching kan.kan .. -,-'

selalu tengok blog orang lain comel giler, simple tapi menarik.. jeles yang teramat sampai terasa malas dah nak berblog :( tapi, yuyu usaha jugak godek godek template tuh sampai juling mata auu..ingat kan senang nak main dengan kod kod bagai tuh, fuhhh memang susah sangat rasa rasa ujian berkomputer kereta lagi senang kot!!! hahahaaa... akhirnya apa yang yuyu dapat dengan mata juling tuh eh? harrrr kotak komen yuyu hilang, stress level lima dah .. dah tak tahu nak buat macam mana, tak nak pikir pun sebenarnya, bila datang kerja mesti nak log in blog tetiba rasa geram dekat blog huduh tuh...nak tendang tendang jerr dia.. alahaiii tuan blog yang cari masalah, blog yang nak ditendang nya !!!*pilih kasih betul ..

ehem..ehem... now, yuyu sukaaaaaaa sangat sangat bila ada budak comei tuh tolong yuyu, haaa dia banyak bagi yuyu semangat siap puji lagi kata blog yuyu cantik cuma usahakan cikit lagi bagi nampak kemas :'') *ikaa akak rasa nak peluk ika sekarang!!! mmuahh ... nanti balik kampung akak belanja ika makan mee celup eh?? -___-' ...lusa budak comei nih nak test kereta, akak doakan ika berjaya taw.. goda goda laa cikit pakcik JPJ tuh kasi dia cair supaya ika dapat markah penuh... ehhh..ehh.. apa laa yuyu nih ajar dekat adik camtuh kan, hihihiii...gurau jea, okay ika Good Luck auu ..!!!trimo kasih deh tulum kak ..*loghat kelate kita ..;))

okay... sambung buat kerja sekarang!!! lusa dah start cuti... semangat!!semangat!! okay korang cauuu luu .. *gangster nampak .. -,-"

No comments: