04 May 2014

Warna Baju Raya ???

Penulis : Princes Yuyue Masa : 2:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum.....

Eh ,eh belum pape lagi dah pikir pasal warna baju raya .. puasa dah habis ganti ? alamakkkk sehari pun belum wehh *sambil tutup muka ..-,- best nya kalau tak payah ganti puasa kan, yuyu pernah taw dulu puasa full.. memang suka sangat sampai terjun tingkap pagi raya tuh ..huahuahuaaaa

Hari tuu yuyu ada tanya incik hubby ....
isteri  : b.. tahun nie first time kita raya sebagai suami isteri kan.. agak agak kan tahun nie nak baju tema apa ye?
suami : hmm... b pakai baju melayu yang mana ada jea, baju bertandang hari tuu pun baru lagi .. sayang laaa kalau tak pakai .
isteri  : aloooo.... *buat muka kesian
suami : tak apa lah nanti syg cari baju sama kaler baju tuh, boleh kan ... *pandai dia pujuk kita -__-'
isteri  : Okey !! kalau tak jumpa kaler tuh ? tak best arrr nak raya ... :(
suami : haaaaa... syg pakai baju yang bertandang rumah b hari tuu laa.. kan sama kaler :)
isteri  : aloooo .... nak baju baru *sambil hentak hentak kaki

ok fine, hari hari meroyan pasal baju raya ... lama lama rasa bosan pulak meroyan sorang sorang sebab incik hubby tak layan pun...hihihihiii

warna tema kami untuk raya tahun nie... haaa haaa haaa
-
-
-
-
-
-
-
-
kalau diizinkan Allah, InsyaAllah .. :')

dress Hana Bella tetap menjadi pujaan, walaupun hari hari lap air mata sebab sampai sekarang belum dapat miliki ..sok..sok..sok


ok ualls, nak heret incik suami pergi usha kain weekend nie .!!
Happy weekend u alls..Daa``daaa``

No comments: