17 May 2014

Nak Bagi Hadiah apa ???

Penulis : Princes Yuyue Masa : 5:30 AM Comments : Labels :
Assalamualaikum ......

Alahaiii kepala pusing duk pikir nak bagi hadiah apa dekat adik kesayangan yuyu sorang tuh, hari jadi nya 14.5 hari tuu tapi dia tuntut jugak nak hadiah ..aiishhh yuyu tak tahu nak kasi apa?? nak bagi baju kee??aishh dia tuh cerewet kemain lagi kalau bak bak pakaian nih,:( bagi bear?? dia bukan jiwa gebu macam yuyu yang minat giler dekat bear.. hmmmm...... *tangan atas dahi

exceli kakak dia nih tak ingat pun tarikh bestday adiknya just ingat bulan jerr, huwaaa... biasa lah banyak benda nak kena ingat kan lagi lagi no plat kereta kan kan.. hihihihiii.. yuyu nih susah sikit nak ingat nombor, nombor telefon boyfrenz pun mengambil masa bertahun baru boleh ingat.. nak nak kalau nombor yang memang susah nak ingat!!! -,-'

korang ada idea tak nak bagi apa??? help me !!!! seminggu lebih jea ada masa nak usha, hujung bulan dah nak balik kampung dah, kalau balik kampung tanpa hadiah mesti dia touching kan.. alooor yuyu tak nak dia sedih sedih... now, kena heret jugak incik hubby weekend nie cari hadiah untuk adik!!! janji ..

psst: dik mesti kamu baca kan blog yuyu, mesti kamu kembang semangkuk ann... uuwekkk... lempang kang !!! manja kemain lagi adik bongsu ann, balik nanti teman yuyu pergi rantau panjang auu..janji???