11 April 2017

JOM JOIN CONTEST "KYLIE MATTE LIQUID LIPSTICK"

Penulis : Princes Yuyue Masa : 1:16 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ...

Haii uloss yuyu nak ajak korang join contest yuyu buat dekat FB ..meh join ramai-ramai, syarat senang dan simple saja .

haaa nak tau hadiah dia? .jeng.jeng. suprise lah sangat ..hahahahaaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.

.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.

join tauuu.... alaaa yuyu baru nak berjinak jinak buat contest saja, nak mengeratkan lagi perhubungan kita di alam maya (*_*)

Lagipun nak share rezeki dengan korang, alhamdulillah bisnes yuyu makin mendapat sambutan . InsyaAllah kalau ada rezeki yuyu buat hadiah contest lagi ummphhh yer .. 

TUNGGU ..... dan jangan lupa FOLLOW yuyu, LIKE page yuyu ADD fb yuyu . 

cisss ayat minta simpati ke apa tuh ? huahuaaaaa

TQ uolss .muuahhh sayang korang !!


04 April 2017

Kids Loafer Shoes - Girl & Boy ( NEW ARRIVAL 04.04.17)

Penulis : Princes Yuyue Masa : 3:22 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

Berminat boleh whatsapp yuyu 014.8455680 ataupun boleh singgah FB yuyu ..


Size : 21-25
RM29
Postage : RM8

Size : 21-25
RM29
Postage : RM8

Size : 21-25
RM29
Postage : RM8

Size : 26-30
RM37
Postage : RM8

Size : 26-30
RM37
Postage : RM8

Size : 26-30
RM37
Postage : RM8

Baby Shoes(Big)
Size : 26-30
RM34
Postage : RM8

Baby Shoes(Small)
Size : 21-25
RM31
Postage : RM8

Baby Shoes(Big)
Size : 26-30
RM34
Postage : RM8

Baby Shoes(Small)
Size : 21-25
RM31
Postage : RM8

Baby Shoes(Big)
Size : 26-30
RM34
Postage : RM8

Baby Shoes(Small)
Size : 21-25
RM31
Postage : RM8

Size : 26-30
RM37
Postage : RM8

Size : 26-30
RM37
Postage : RM8

Size : 26-30
RM37
Postage : RM8

Size : 26-30
RM37
Postage : RM8

Size : 26-30
RM37
Postage : RM8

Size : 26-30
RM37
Postage : RM8

Size : 26-30
RM37
Postage : RM8

Size : 21-25
RM31
Postage : RM8

Size : 21-25
RM31
Postage : RM8

Kids Shoes Lighting ( NEW ARRIVAL 04.04.17)

Penulis : Princes Yuyue Masa : 3:11 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum

**** Baby Shoes with Lighting








Size : 15-19
RM26
Postage : RM8

semua harga dan size sama untuk shoes lighting yerr .. berkenan dihati nak belikan untuk anak syurga boleh lah Whatsapp yuyu lekaih jerr .. stock laku keras nih.. 

014.845 5680


31 March 2017

BAG TUITION (NEW ARRIVAL)

Penulis : Princes Yuyue Masa : 2:40 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ...


    






Semua design harga sama erk *_*

Size : 28*32*9cm
Material: Nylon
*Fabric splashing water*
*Tuition Bag&Backpack 3in1*
RM23
Postage : RM8

Ada yang berkenan di hati ? haaaaa terus Whatsapp yuyu tau 014.845 5680



CAP BABY (NEW ARRIVAL)

Penulis : Princes Yuyue Masa : 11:41 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ..

Siapa tengah cari cap baby tapi malas nak tersesak sesak ke mall dengan bawa anak syurga lagi, boleh lah singgah sini ..cuci mata tak kena bayar pun tapi barang tak kan sampai ke rumah lah yerkk . *______*

Yang berkenan tuh boleh Whatsapp yuyu yer 014 845 5680 

Kalau ada masa mai singgah kedai online FB yuyu, banyak lagi barang yang yuyu jual semua nya special untuk anak syurga lah yerrr .

Material : Cotton 
Size Suitable for 3-12m Baby
**48-50cm Adjustable**
RM 18
Postage : RM8

Material : Cotton 
Size Suitable for 2-6y 
**52-54 cm Adjustable **
RM18
Postage : RM8

Material : Cotton,Denim
Size Suitable for 3-6y 
**52-54 cm Adjustable **
RM18
Postage : RM8

Material : Cotton,Jeans
Size Suitable for 3-8y 
**52-54 cm Adjustable **
RM18
Postage : RM8

30 March 2017

BAJU BABY PEREMPUAN (NEW ARRIVAL 29.03.17)

Penulis : Princes Yuyue Masa : 9:38 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ...

Harini yuyu sempat up stock yang masuk semalam, haaaa pinau mata kan bila tengok baju bebudak gegirl nih. bukan yuyu jer tak tau nak pilih yang mana mesti korang sama kan ! kalau boleh nak rembat semua lah, tapi kewangan tak berapa mengizinkan dahulukan yang lebih penting dulu . *_" tapi tak salah sekali sekala belanja untuk anak syurga kita, tak ada yang membahagiakan kita ibu bapa melainkan tengok anak syurga kita sentiasa gembira ..betul tak?

Berminat nak shopping boleh Whatsapp yuyu terus ke 014 845 5680



Size : 6BULAN HINGGA 3TAHUN
RM30
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 3TAHUN
RM30
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 3TAHUN
RM30
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 3TAHUN
RM30
Postage : RM8

Size : 3BULAN HINGGA 3TAHUN
RM42
Postage : RM8

Size : 3BULAN HINGGA 3TAHUN
RM42
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 5TAHUN
RM44
Postage : RM8


Size : 6BULAN HINGGA 5TAHUN
RM44
Postage : RM8


Size : 6BULAN HINGGA 2TAHUN
RM25
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 2TAHUN
RM25
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 2TAHUN
RM25
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 2TAHUN
RM 31
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 2TAHUN
RM 31
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 2TAHUN
RM 31
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 2TAHUN
RM 25
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 2TAHUN
RM 25
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 2TAHUN
RM 31
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 2TAHUN
RM 31
Postage : RM8

Size : 6BULAN HINGGA 2TAHUN
RM 31
Postage : RM8