07 May 2014

Jom Serbuuuu Trick Art Museum I-city ....

Penulis : Princes Yuyue Masa : 3:00 PM Comments : Labels :
Assalamualaikum ....

hellooooo ...
Kalau ada masa jom laa serbu Trick Art Museum i-city nie, best oooo ..... dulu masa couple yuyu selalu datang dating dekat i-city nie, pergi tengok lampu warna warni jea sebenarnya sambil sambil tuh cuci mata tengok gelagat couple couple kat situ ... hekhekhek *zaman muda muda dulu jeaa .. lepas kahwin malam nie first time jejak sini, heret incik hubby pergi sini, thanks b sanggup tinggal bola sebab nak penuhi permintaan isteri tercinta nie. Mmuuahh setepek -,-.. agenda utama yuyu ialah nak serbu masuk muzium 3D yang mempamerkan lukisan yang amat amat menarik bagi yuyu.. balik dari i-city terus ke uptown gara gara sikeding nak cari sweater..perrhhh penat derr tapi layankan jugak kerenah dia tuu untuk malam nie jea okeh !!!

Disebabkan terlalu excited yuyu terus meng-up-date blog malam nie jugak.. huahuahuaa..thankz yea sayang sayang yuyu semua sebab penuhi niat yuyu nie, tanpa korang mesti yuyu rasa nak nangis tiap tiap malam*tanpa incik hubby jea -,-

Bagi yang pandai amik gambar dan pandai berposing tuu, sure gambar tuu nampak real. masuk Rm10 per head. kalau ada member card dapat diskaun 2%.okey yuyu malas nak membebel panjang panjang mata pun dah mula layu, bantal bucuk dah mula memanggil manggil so apa lagi jom scroll mouse korang ......
*sori laa wehh picture tak seberapa cantik, tak macam tuan belog nie -_-' sebab yuyu guna camera henpom jea pun ..
















Good nite si ibu peri nak tidur ..... :)


::-Dik yaya mekasih yang tak terhingga belanja kami semalam, terharu sangat rasa nak nangis di setiap lampu warna warni tuh .. *bohong semata mata -_-' mmuahhh tiga tepek !!! =))


 Jangan lupa taw kalau datang i-city terjah tempat nie -,- babai..