26 May 2014

Jalan Jalan Cari Apa?? ::Pasar Pagi Stadium Shah Alam::

Penulis : Princes Yuyue Masa : 12:30 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

Terima kasih melayari belog ini*amboii ayat skima ... mula mula tuh nak ucap selamat berhujung minggu laa yerr walaupun agak terlewat,huahuahuaa *ayat tak boleh blahh .. wehh apa aktiviti korang hari nih? hamboii keluar dating ehh, sweettt nya... hahahahaaa... puji ker perli tuh, tak lah gurau gurau aje, aiishhh jangan cepat sangat nak sentap okeh!!tampa kang ... harr korang nak tahu tak yuyu merayau dekat mana hari nie dengan incik hubby?? cuba korang teka.. yuyu nak korang teka, cepat siapa tahu yuyu bagi gula gula dua biji!! harrr ..tak ada siapa tahu kerr??uihh kat atas tuh dah ada jawapan lah... hahahaa..okay selamat gula gula yuyu,hakk -..-'

korang pernah pergi pasar pagi dekat stadium Shah Alam tak?? tak pernah ehh?? mesti korang tak tahu nak pergi sana kan?? aiihhh... kalau kaki bola mesti kenal punya pasar tuh, pasar tuh berdekatan dengan stadium Melawati dan dekat dengan Giant besar Shah Alam dan Tesco Extra. kalau korang dari KL lalu Federal Hihgway, kena exit di KTM batu tiga dan belok ke kanan, traffic light kedua belok ke kiri.. kalau dari NKVE kena exit Shah Alam dan terus menuju ke Shah Alam, akan jumpa Politeknik Shah Alam, and then jumpa traffic light harrr bersedia belok kanan. pasar tuh berhadapan dengan korang!!! untuk makluman tuan tuan dan puan puan kalau nak pergi tuh pergi laa hari Ahad yea, kalau nak pergi hari lain tak salah pun takut nanti korang cari tak jumpa pasar kat situ sebab hari lain kat situ hanyalah ada orang belajar kereta jee..hihihi..lagi satu mesti korang ingat tempat nie macam pasar tempat jual ikan ikan, sayur bagai kan...tak!!!sini perbagai ada dijual, korang nak apa?? cakap jea...baju?perfume?spare part kereta?hiasan rumah?barang antik?harrrr semua ada jual, cuma bukan yang branded punya laa ..-..-'






yuyu pun dah lama tak jejak kat sini, last pergi pun masa tinggal dengan abang dah berkurun lama nya.. hajat dihati memang nak pergi, kawan ex opismate selalu jerr ajak disebabkan terlalu sayang nak tinggal bantal busuk hajat hanya tinggal bangkai, hahahahaaa..tapi pagi nih, semangat lain macam sikit bangun tidur siap solat subuh terus bersiap.. harrr kalau nak pergi sini kena awal pagi nanti susah nak dapat parking, lagi satu kalau pergi lewat nanti sampai sana dah panas nak berjalan pun tak best kan.


Sesiapa minat tudung ala ala Fareeda tuh banyak sangat pilihan sini, harga tuuu yuyu tak sure lah sebab yuyu tak minat tudung camgini :))

Pukul 8 pagi pun matahari atas kepala dah ...

Cantik kan bunga tuuu ... Poket handbag tak berapa nak tebal arr nak beli pun .. Errmm >_<

Aaiishhh kucing pun ada jual jugak !!!! Gebu giler bulu dia , harga??? Rm999 lol -..-

Tikus ker tuh??? Hihihihii... Yuyu amik gambar jea, kalau tengok lama lama nanti meremang bulu tekak nih ..

Korang tahu tak tuh bunga apa ?? Bunga nih kat kampung yuyu bersepah sepah auu , sini siap jual lagi ..-,-'

Haarrr tuh pokok limau, macam nak beli jerr .. Hari nie bawa balik takut nya esok mati pokok , tak reti ehh nak jaga jaga pokok nih .. Kasi upah 3k pun belum tentu yuyu setuju auu * berlagak konon..

Ok ..babai korang , lapar .... Jom makan !!!






No comments: