10 September 2015

Nak Let Go Set Salindah : Set Mengandung

Penulis : Princes Yuyue Masa : 3:23 PM Comments : 4 Labels :
Assalamualaikum....

Dalam masa mengandung nih yuyu consume set mengandung dari Salindah, tak semua tahu pasal set nih kan..betul tak? sebab yuyu pernah citer dengan kawan yuyu dia tak tau pun kewujudan set mengandung nih..hekhek

Memula peknen yuyu teruk jugak alahan tapi tak seteruk setengah ibu ibu di luar sana, alhamdulillah yuyu tak ada alahan pada bau, makanan ke apa cuma bila makan muntah balik..tuh jea sampai laa kandungan masuk 4bulan, orang kata cuba makan asam boleh hilangkan loya..hmmm yuyu makan tapi keluar balik, air masak pun tak boleh nak telan rasa loya jerr tekak ..kalau ais lajuuuu jerrr ..ahak

Last sekali yuyu cuba set salindah nih, alhamdulillah sedikit sebanyak boleh kurangkan rasa loya tuh ..muntah pun tak selalu, badan pun tak rasa lemah sangat . tapi masalah yuyu tak boleh nak konsisten laa dengan apa jua produk, memula jerr semangat lelama tuuu liat nak makan..

Yuyu nak cerita lebih lebih keberkesanan set nih tak boleh laa sebab yuyu belum bersalin lagi, lagi 2minggu due date harap harap semuanya selamat, korang boleh baca testemoni tentang set salindah nih semuanya positif ..

Yuyu ada set mengandung B1-B6, tapi untuk B1-B4 yuyu dah buka dah..tapi banyak lagi tak termakan, sayang laaa nak buang kan ..nak makan untuk anak ke2 nanti ntah bila pulak..hahahaaa anak first belum keluar tak kan nak planing anak ke2 pulak...hadusss

Nak let go murah murah jerrr, kalau ikut harga sebenarnya  yuyu beli Rm250 untuk set nih ..setakat nih B5 dengan B6 yuyu belum buka lagi ... kalau ada yang berminat boleh komen bawah yerrr



TQ