07 May 2014

Cekelat Paling Sedap ...

Penulis : Princes Yuyue Masa : 5:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum....

Peepss.. nie nak citer pasal makanan yang boleh merosakkan gigi anda, kalau makan banyak lagi terasa nikmatnya kan -,- aiishhh bebudak memang suka dengan coklat kan, aiihh mak budak apa kurang nya.. ada yang sanggup tunggu anak tidur dulu baru makan cekelat beli siang tadi takut berebut dengan anak kan, haaa... siapakah dia?? not me okeh !! exceli yuyu tak suka sangat coklat nie, makan time teringin jea.. makan suka suka -_-' tapi kan dalam banyak banyak coklat yang pernah yuyu makan, coklat whittaker's Almond Gold paling sedappp sampai menjilat ibu kaki *terlampau sedapppp .... memang masuk dalam list top 3 coklat paling sedap...

serius yuyu cakap memang sedap coklat nie, bagi tekak yuyu laaa tapi kalau korang tuh yuyu tak tahu laa kan..lain orang lain tekak nya ..coklat nya tak terlalu manis, tak terlalu pahit, smooth dan creamy.. yang paling penting almond berketul ketul dalam tuu, tak macam coklat lain almond tak sekata atas tak ada, tengah ada bawah tak ada.. haaaa coklat nie memang almond padat, titik!!! terlalu tamak yuyu beli sampai tiga pack, mula mula tuh amik satu jea bila buat kiraan masih belum terlebih bajet so, amik laa dua pack lagi.incik hubby tak terkata apa apa bila isterinya kata coklat nie sedappppp siap muka lagi eh.


serius sedapp, harga?? 3paket 25.00 hinggit, 1paket 8.50 sen
tak mahal sangat tapi tak lah murah :)

exceli coklat nie banyak flavor, paling sedap bagi tekak yuyu almond gold dan original peanut slab rugi amik bittersweet peanut slab sebab tekak yuyu tak boleh terima, pahit ...sedih.. kebanyakan coklat kat Haji Ismail Group (HIG) dah naik harga laa.. sebab yuyu tengok kat google coklat nie 3paket 22.00 hinggit tapi time yuyu pergi dah lain harga...*makin femes makin mahal laaa kan..ttssskk




yang nie pun naik harga..tapi still murah dari kita tengok kat KL kan..

sedapp nih, mak nga abah pun suka.. lepas beli tuh terus perabih satu kotak nih .. huahuahuaa
harga?? 20.90 sekotak.. maybe dulu murah lagi kan ..*__*

cik daim nie kalau pergi Langkawi tak beli memang tak sah kan..;)

taraaa .... nampak cikit kan? korang tahu tak total semua nie berapa ratus duit malaysia??
haaaaa..... agak agak??? yang pasti atas 200 hinggit =)
habih duit incik suami, parak parak ...;))

babai.... haaa mesti ada yang tengah meleleh air liuq kang .. so sori coklat nya tinggal beberapa ketul jerr khas untuk yuyu jea.. hekhekhek






No comments: