17 June 2014

Yeeeahhhh ... Akhirnya !!!!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 11:18 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

yeeaaahhhh ... dah lama yuyu cuba mencari sesuatu yang entah menyepi atau menyorok kat celah mana di dalam kelompok bunga bunga yang sentiasa segar dekat blog yuyu yang comei lotey nih !! huaaaa muntah warna warni tak?? hihihi.. exceli yuyu hampir berputus asa dengan semua nih, dalam kehidupan yuyu bukanlah terlalu banyak kegembiraannya kerana adakala duka selalu terjah dalam kehidupan seharian yuyu. tapi yuyu tetap bersyukur kepada Allah kerana dilahirkan menjadi yuyu .. Shahidayu Binti Mat Ghani ..satu satunya nama yang siberikan oleh abah yuyu sejak yuyu dilahirkan, satu nama yang jarang sekali kedengaran .. huwaaaaa ayat skema !!! apa yuyu merepek nih?? okay bukan cerita nih yang yuyu nak share dengan korang hari nih, okay stop!!!

Dulu mood nak blogging semakin menurun walaupun ada jea entry yang yuyu post setiap minggu, disebabkan kebijaksanaan yuyu selongkar kod kod dalam template ntah pape tuh !! apa dah jadi?harrr kotak komen yuyu hilang ntah kemana, adoiii time tuh terasa nak ketuk jer keyboard nih kuat kuat ..hmmm .. sebelum nak ketuk pikir sejuta kali sebab keyboard nih bukan aku yang punya!!!!hahahahaaa...
tetiba datang seorang penyelamat memberi bantuan kepada yuyu, akhirnya blog yuyu kembali meriah seperti korang .. *tetiba masuk lif tekan sendiri .. yuyu nak beterima kasih dekat budak comey tuh sebab tolong yuyu !!! peeppss ...

ingatkan dah tak ada problem, aiishhh tetiba ada lagi problem dengan komen nih !! kenapa pulak? komen yuyu tak boleh buka, jenuh yuyu godek godek sampai juling mata nasib tak keluar biji mata nih auu *kesian untuk diri sendiri .. tanpa segan silu yuyu terjah pesbok budak tecik tuh tanya masalah yang besar bagi yuyu.. harrr kesian budak tecik tuh asyik kena ganggu dengan yuyu jer, mesti dia stress kan ? hmmm...sok..sok..sok.. :'( dia cuba untuk tolong yuyu tapi tak selesai jugak masalah tuh !! pape pom yuyu nak berterima kasih banyak banyak dekat ecah sebab tolong yuyu, nanti raya kak ayu belanja biskut raya ehh..sila datang rumah akak eh ..-,-' ..

harrrr... tetiba hari nih yuyu tergerak hati nak godek godek dekat setting, apa yang yuyu dapat??? oiiiiii oiiiiii korang yuyu berjaya !!!!!! akhirnyaaaaaaaaaaaaaa komen yuyu dah boleh buka .......................... nak jea peluk keyboard nih sekarang.  !!! huahuahuahuaaa ...suka suka suka ..

babai korang ... muuahh

No comments: