24 June 2014

Caramelo Almond Crunchies

Penulis : Princes Yuyue Masa : 4:02 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

Haii haii bersua kembali kita dalam rancangan ??? krik...krik..krikk... rancangan apa korang agak agak sesuai dengan pengacara macam yuyu nih ? hahahahaaa... sah memang tak ada orang layan pun kan .. nasib laaa, sedih ..sok..sok.. fine abaikan !!!

Pekaba semua? korang dah makan? yuyu baru lepas makan nasi ayam ada lelaki hencem belanja, hakhakhak ... lelaki tuh hencem ke? boleh laaaa *mata keatas ...(,') ..alhamdulillah kenyang sangat. korang suka buat kerja sambil krupkrap krupkrap mengunyah snack tak? jajan ke cekelat ke dan sewaktu dengan nya? mesti pebret korang kan, siapa sini suka cuba angkat kening tinggi tinggi ... wooouuuu dah macam Ziana Zain ,huahuahuaaa..okay kat sini yuyu nak suggest something dengan korang, ehem mesti korang pernah tengok dan dengar Caramelo Almond Crunchies kan ? sekarang nih femes sangat biskut kekacang nih. harrrr raya dah nak tiba apa kata korang buat kelainan sikit juadah kuih raya korang tuh .. asyik kunyah kuih sama jea setiap tahun, tak bosan ker? mesti dah naik muak kan kan .. (*___*)

mesti korang tertanya tanya mana nak dapatkan biskut nih kan? sekarang semuanya dihujung jari, kalau poket tebal tuh tekan jea button order pastu sent .. siap !!! hahahahaa... korang nak order ?boleh usha sini Caramelo .. last week diorang ada buka booth sempena Mega Bazaar dekat MAEPS Serdang . yuyu teringin sangat nak pergi sana tapi disebabkan jauh terpaksa lupakan niat suci murni tuh -,-' .. tapi kan diorang tak hampakan yuyu taw sebab diorang akan lancarkan Karnival dekat Stadium Melawati Shah Alam pada 5&6 Julai nanti .. harrr kali nie yuyu pasti kan yuyu akan pergi sana, pagi pagi lagi heret husben teman yuyu nanti. pasti!!!!

so, korang jangan lupa tau tarikh keramat tuh untuk serbuuuuu sana !!!! cuba korang tengok bawah tuh ... tak meleleh ke ayaq liuq tuh hah ... aiiishhh tak sabar nak beli biskut nih berbalang balang nanti buat stock krupkrap depan tv dengan husben..hihihi




Caramelo sihat dan sedap lagi lagi rangup giler, bila rasa satu pasti nak lagi .bila makan konpem tak boleh stop punya ..tengok tengok habis satu balang !!!!
kalau nak share dekat kawan korang sila kan, tekan button biru sebelah kanan yang dekat atas sana .. hohohoho ... 

TQ sudi jenguk blog yuyu .. mmuahh

No comments: