23 September 2014

Waaa ... Muka Fresh Bersama Double Stemcell ....

Penulis : Princes Yuyue Masa : 9:47 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ...



Semalam sebelum tidur excited tunggu masa nak makan Double Stemcell, supaya bangun pepagi rasa bersemangat tak nak malas malas sebab husben minta yuyu buat bekfes dekat dia bawa pergi kerja .. bukan yuyu jea liat nak bangun awal pagi korang apa kurangnya, jangan nak mengelak ehh ..hihihi.. lagi satu semalam lepas yuyu makan DS yuyu tidur tak terjaga langsung memang nyenyak sangat, yang kelakar selimut dikepala husben pun yuyu tak sedar ..itu lah penangan DS!!!

Pagi tadi siap mandi, siap siap nak pergi opis yuyu tepek tepek muka dengan bedak dulu ...harrrrr bibir nih terukir senyuman bila tengok muka yuyu tang tepi hidung dah tak ada liang liang roma yang tak diundang tuh ..sebelum nih rasa pedih nak sental benda alah tuh dengan span bedak kasi clear , pagi tadi sekali sapu dah clear ..YaAllah rasa bersemangat sangat sangat, rasa comei gituuuu ...wakakakak ..

Korang tak nak ker kelihatan berseri seri pepagi?alorrrr rugi ahh korang nih .. yuyu bukan nak paksa korang tapi yuyu just nak share dengan korang kebaikan DS nih ..disamping korang consume dengan DS korang boleh berbisnes, aiiishhh memang rugi kalau korang lepaskan peluang yang senang nih ..

Meh meh jangan malu jangan takut jangan segan wasap yuyu : 011 2130 6045 fabebook yuyu : Shaa Yuyue



No comments: