22 September 2014

Siapa Perlu Mencuba Double Stemcell ??

Penulis : Princes Yuyue Masa : 2:09 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum...

Korang dah tahu kan apa fungsi Double Stemcell ?? yuyu ada update entry yang lepas, okay tak apa pada yang belum tahu apa fungsinya yuyu bagitahu dekat sini :

1) Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka.
2) Membantu menguatkan sendi dan tulang.
3) Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
4) Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung.
5) Mengurangkan risiko kanser.
6) Membantu menigkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan.
7) Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri.
8) Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.
9) Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit.

Okay, sekarang yuyu nak bagitahu siapa yang perlu mencuba DS nih :-

•Gout
•Kencing manis
•Darah tinggi
•Lemak darah
•Anemia
•Kulit sensitif
•Sistem penghadaman lemah
•Demam selsema
•Mudah letih dan badan lemah
•Tekanan
•Kolestrol tinggi



sambil kita makan produk nih sambil sambil kita buat duit, bukan setakat dapat produk jer tapi kita boleh buat bisnes?siapa yang suka berbisnes, harrr jom wasap yuyu ...

No comments: