04 September 2014

Follower Semakin Meningkat !!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 4:49 PM Comments : 3 Labels :
Assalamualaikum...




Curi curi masa untuk update blog seposen, jelez tengok enkorang semua mengupdate blog setiap hari ..huaaa korang nampak tak nada jelez di situ -..-' minggu nih agak bizi sikit tapi yuyu still akan on9 untuk tengok perkembangan blog  yuyu nih *agak agak apa yang kembang tuh?? harrrr.... terima kasih sangat sangat pada korang yang sudi follow blog yuyu ehh, setakat nih follower yuyu dah capai angka 92  ..huwaaaa tak sangka betul dari follower angka 0 boleh sampai angka 9 ..

yuyu tahu korang follow yuyu sebab korang nak join GA dari hakak comei tuh kan, tak apa tak apa yuyu tetap nak berterima kasih dengan korang sebab bersemangat join GA tuh .. semoga berjaya ehh, banyak hadiah menarik dari hamba Allah yang sponsor tuh .. yuyu tengok pun meleleh air liur nih ,hahahahaa.. pada siapa yang belum join tuh cepat join sebelum korang gigit jari saat hakak comei tuh umum pemenangnya ..*_*

Yuyu berblog nih sesaja jer mengisi masa lapang dan blog nih juga tempat yuyu meluahkan perasaan, menceritakan kisah kengkawan yuyu, kisah adik beradik yuyu dan kisah yuyu sendiri .. nanti bila yuyu dah tua boleh yuyu mengimbau kembali saat muda muda nih, mesti seronok kemain kan .. lagi lagi baca bersama anak anak dan suami..aloolooo sweetttt sawittt gituuu ...hahahaha..semoga yuyu dipanjangkan umur untuk merasai semua nih, Insyaallah :)


3 comments:

izzeyda said...

In shaa Allah.. saya pun sejak join pelbagai segmen dan GA baru merasai mempunyai ramai followers.. sekarang nih baru belajar menjadi sponsor.. in shaa Allah jika mempunyai masa yang banyak, boleh anjur sendiri segmen atau GA..

Cikgu Norazimah said...

follow sini 93
Datang dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

Princes Yuyue said...

izzeyda : yuppp betul, walaupun kita tak saling mengenali tapi kita hepii sebab mereka semua sudi jadi kawan kita kan ..:)