11 September 2014

Dilema + Berbelah Bagi

Penulis : Princes Yuyue Masa : 11:24 AM Comments : 3 Labels :
Assalamualaikum ...



Esok last yuyu keje, kebiasaan hari sabtu yuyu halfday kerja disebabkan yuyu apply cuti untuk balik kampung maknanya esok last lah kerja pada minggu nih .. ikutkan perasaan nih excited gila meroyan nak balik kampung, bila difikirkan balik husben tak ikut sekali rasa macam mood balik kampung tetiba down >_< yuyu ada update pasal nih pada entry sebelum nih, dilema punya pasal hari nih yuyu update lagi tak kisah ahh korang cakap cerita sama pun .. ada yuyu kesah??huahuahuaaa ..*kenyit kenyit mata

Semalam bukan main lagi pesan dekat husben "bi...nanti syg duduk kampung selama 4hari bi jangan pergi merewang tempat tak elok taw" "bi jangan tinggal solat taw" bi jaga makan minum taw" "bi jangan lupa call syg taw" ... kalau nak list kan pesanan yuyu dekat husben memang tak cukup lah ruang entry nih ..hekhekhek .. ntah laaa yuyu rasa berat hati nak berpisah dengan husben, InsyaAllah tak ada benda buruk yang terjadi ..amin..

Kadang kadang tuh rasa nak cancel balik kampung, tapi kesian pulak dekat bestfrenz tuh mengharap sangat yuyu ada disamping dia pada malam akad nikah dan hari persandingan nanti.. bila fikir pengorbanan dia berada disamping yuyu sehingga habis majlis yuyu dulu memang rasa berbelah bagi ahhh ..

Memang husben yang utama, tapi husben bagi kita keizinkan untuk balik kampung maknanya dia redha setiap langkah kita kan ..InsyaAllah dipermudahkan semuanya ..amin


3 comments:

Naomie .Licouz said...

salam kak yuyu..
singgah blog akk yg comel ni.
jga diri yer. selamat pergi dan balik ke kampung. Numi pun nak balik ke kampung jugak. kampung kuching..

Princes Yuyue said...

wsalam numi manis, heheheee.. numi pun hati hati yea, kirim salam dekat kuching yg besar tuh yer ..hihihi

ros_reeza said...

moga semuanya dipermudahkan ye Yuyu.. Alhamdulillah, suami Yuyu kan dah bagi izin. jangan risau k:)