25 September 2014

Testimoni Daripada Consume & Partner Biz Phytoscience

Penulis : Princes Yuyue Masa : 11:26 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ...

Morning uolls..  sihat semuanya? harap harap semuanya sihat lah ye, hihihi .. okay hari nih yuyu nak share dengan korang semua testimoni seorang yang berjaya dalam biz yang yuyu duduk wawarkan sebelum nih, agak agak ada orang baca ke tak blog yang yuyu update tuh ehh ? tak kisah lah yuyu just share benda yang baik terpulang pada orang itu sendiri ..

Semalam seorang partner dalam team yuyu nih dia ada close seseorang yang ingin mengetahui apa kebaikan produk dalam biz nih?? Okay disebabkan partner tuh blurrr dan idea dia tetiba hilang, nerbes mungkin almaklum lah orang baru nak cuba benda baru .. namun dia tak berputus asa, dia think positif .. so, untuk menyelesaikan persoalan itu dia bawakan ke dalam  group kami ..harrr apa kelebihan team kami ialah kami saling tolong menolong, kami akan guide anda semua yang baru nak bertatih dalam biz nih .. itu yang yuyu tertarik untuk join ..

Okay berbalik kepada persoalan tuh, ada team kami yang consume produk nih daripada dia jadi ahli sampai lah dia mendapat bonus melampau lampau .. mesti korang nak tahu apa yang berlaku dengan mengamalkan produk nih kan?? *_* baca bawah tuh .. :-

1. Anak jatuh basikal berdarah meleleh dan kulit terseret dia spray Triple Stemcell terus kering darah dan tak pedih langsung bila kena air

2. Husben dia migrain kronik selalu 3,4 hari baru sembuh dengan muntah muntah tapi bila dia bagi Double Stemcell 2jam badan berpeluh peluh alhamdulillah sembuh.

3. Anak dia ada resdung bila datang bersin atau gatal gatal mata dia spray Triple Stemcell alhamdulillah reda bersin dan gatal gatal. Alhamdulillah dengan izin Allah banyak kelebihannya produk ini.

4. Anak dia umur 10tahun makan Double Stemcell alhamdulillah lepas beberapa bulan makan dah tak payah pakai cermin mata lagi

Exceli banyak lagi testemoni yang berhasil selepas mereka mengamalkan produk nih .. korang masih ragu ragu  dengan semua nih??okay yuyu sendiri macam korang tapi at least yuyu berani mencuba .. kita jangan takut untuk mencuba benda yang baru dalam kehidupan kita ... sentiasa think positif kalau mahu berjaya ..yeeahhhh

p/s : nak tahu lebih dari nih?? jangan malu wasap 011.2130.6045 yuyu atau pm yuyu di Fb atau korang direct komen tempat komen bawah ehh *_*


No comments: