05 September 2014

Shopping Dengan Lazada ....

Penulis : Princes Yuyue Masa : 12:37 PM Comments : 4 Labels :
Assalamualaikum ...

Zaman sekarang zaman serba pantas untuk shopping online, bukan setakat barang barang non food jer boleh shopping online bahkan barangan frozen pom boleh kan ..tapi yuyu tak pernah pulak shopping online barangan dapur, bagi perempuan yang berkerjaya mesti dengan cara online mereka dapat menyelesaikan masalah 'masa' betul tak ?.. shopping online nih banyak baiknya dan banyak buruknya, semua tahu kan risiko shopping online nih kan? kalau kata korang tak pernah shopping online agak janggal laa, ker ada tak pernah shopping online?? cuba angkat jari korang yuyu nak tengok !!!huahuaaa ..

pada yang belum pernah shopping online apakata korang cuba, mulakan beli barangan yang murah murah jea dulu tapi......kalau korang tak puas hati ke apa jangan salahkan yuyu pulak ehhh, yuyu just bagi pendapat jerr ..peeepppssss -..-' yuyu boleh dikatakan banyak kali jugak lah beli barang online macam baju, cadar, novel .. tak silap yuyu baju dua kali kot yuyu beli online, bukan tak ada yang berkenan banyak gila yang berkenan dihati sampai terbawa dalam mimpi taw ..tapi disebabkan baju yang yuyu pernah beli dulu 'indah kabar dari rupa' telah membuatkan yuyu berpikir sejuta kali untuk beli online ...amboiii lama gila pikir, last last tak beli kesudah !!! T___T

ehhh..ehhh... panjang berjela yuyu duk membebel, okay exceli yuyu nak cerita pasal shopping dengan Lazada auu, siapa sini pernah shopping di Lazada ?? macam mana berpuas hati tak?? yuyu baru jea cuba shopping sini, alhamdulillah berpuas hati ..barang selamat sampai petang semalam, dalam masa 3hari diorang punya proses penghantaran .. Lazada.com.my macam macam barangan diorang jual dari barang kecik kepadalah barang besar, rambang mata kalau tengok pada diskaun !!!


yuyu shopping barang elektrik dekat Lazada, bukan semua nih yuyu order ..satu jer kopak lah poket yuyu nak beli semua kan, yuyu beli hadiah special untuk bestfrenz yuyu .. korang agak agak yuyu beli apa?? siapa betul yuyu belanja choki choki, nak?? heeeee.... tak sabar nak tunggu wedding bestfrenz yuyu tinggal beberapa hari jea lagi ...

korang jangan malas nak buka web Lazada nih taw, mana tahu ada barang yang korang berkenan sejak dulu kala sampai lani belum jumpa kan .. hihihihiii..baik punya promok, bukan yuyu dapat komisen pun ..hahahaha sesaja nak share dengan korang (,") korang boleh tekan sini dan sini ... 

Selamat shopping untuk korang, siapa pernah ada pegalaman atau citer pasal shopping boleh share dengan yuyu dekat ruang komen bawah tuh ehh ..*____* huaaaaa...ada orang tak sabar sabar nak shopping lah, elehhhh malu laa tuh ..*sambil senyum nampak gigi :))

babai .... ;)


4 comments:

siti zawiah said...

tak pernah lagi shopping di lazada..tapi selalu tgk brg lazada cantik2.. ^_^

Princes Yuyue said...

siti zawiah : a'a, macam2 ada .. tapi yuyu tengok pada harga dekat Lazada berpatutan lah, tak rugi beli ...:)

Teja Evalea said...

boleh addicted kot haha

Princes Yuyue said...

Teja : hahahahaaa... tepuk dada tanya imam .. peeppss