08 September 2014

Berjauhan Dengan Suami ...

Penulis : Princes Yuyue Masa : 3:26 PM Comments : 4 Labels :
Assalamualaikum...

Lagi 4hari yuyu akan berjauhan dengan husben, mampukah yuyu lakukan?? memula tuh senyum ketelinga bila husben cakap tak dapat cuti 15haribulan nih *senyum kura kura dalam hati jerr ..hikhikhik .. jumaat malam beberapa hari lagi husben akan hantar yuyu dekat bus stop, aiishh rasa berat jea hati nih nak hadap situasi nih nanti ..uhhh

Alorrrr tiket dah beli pun petang semalam, time beli excited kemain lagi yang sihusben duduk layan perasaan ..>_< bila dah siap bayar semua, yuyu tengok balik tiket rasa macam nak gugur air mata nih..aiishh sabar sabar, nanti tak pasal pasal banjir kaunter Sani Exspres tuh :") .. time lunch tadi nak amik duit bayar harga nasi terserepak dengan tiket bus dalam purse yuyu nih, aiihhh rasa sayu lah pulak bila teringatkan husben ..masuk opis terus wasap husben cakap tak jadi balik kampung sorang sorang, hmmm ... nak return balik tiket tuh boleh tak?? bukan tak jadi balik kampung tapi tak jadi balik sorang ..*_*

Alahaiiii 4hari jea kot berjauhan, bukan kemana pun balik kampung jumpa family jea kan ..set dalam mind, tapi rasa tak boleh ahhh ... apa yang perlu yuyu buat sekarang?? tak kan nak cancel, balik kampung sebab nak attend wedding bestfrenz .. adoiiii sekarang perasaan berbelah bagi pulak !!!

YaAllah mampukah aku berjauhan dengan jodoh aku buat sementara waktu nih ?? berikanlah aku kekuatan ...

4 comments:

Mila Hilas said...

hehe rileks yuyu..blh je tu..sementara blm blk kg ni..peluk2 cium je husband mlm2 jgn lepas..ekekeke

Princes Yuyue said...

Mila : amboihhh, hahahaaa..tuh sudah semestinya, yang duk runsing nanti kat tangga bus tuh takut duk heret kaki husben jer :p

permatabiru said...

hehe sayangnya nak tglkan kejap en.husband kan..tp sy dah mkn tahun PJJ dgn hubby..setiap kali antar hubby balik..tiap kali air mata berguguran..sobsobsob..

Princes Yuyue said...

permatabiru: tabah nya akak, yuyu nih tak sekuat akak taw ..hubby nak tukar kerja shift yuyu tak kasi auu :/