09 September 2014

Program Jamuan Raya Bersama Orang Asli Kuala Boh, Cameron .

Penulis : Princes Yuyue Masa : 12:38 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ...

Exceli program nih diadakan pada bulan lepas iaitu minggu kedua terakhir bulan ogos, dah kenapa hari nih baru yuyu publish??harrrr jawapannya senang jea 'masa tak mengizinkan' huahuahuaa ... sori sesangat enkorang semua, ehhh yuyu pulak terover padahal korang tak kisah pun kan ..alorrrr >_<

Kali nih untuk kali kedua yuyu sampai sini, dulu pergi join program dengan Uitm Shah Alam. Kali nih bos yuyu paksa suruh join diorang buat jamuan raya dekat sini, tengok tuh ayat mahu potong gaji kalau bos yuyu baca 'paksa' hahahahaaaa.... tak apa, bos mana reti blogger bagai nih kan ... lain lah ada orang yang sampaikan ..T_T

Mula mula tuh yuyu takut taw nak datang sini, tak pernah kan berhadapan dengan orang asli .. tapi, tempat yuyu pergi nih dah banyak perubahan tak macam orang asli zaman dulu dulu yang pakai camnih *_*



Ingatkan anak anak orang asli nih pemalu rupa rupa nya aktif gila, mulut dah macam mulut murai pot pet pot pet ..hihihihi.. yuyu suka dengar diorang cakap, tapi sepatah pun tak paham *sambil mulut nganga :)) ..yuyu kagum sikap mereka yang menghargai apa yang kita bagi dekat dorang auu !!!

Tak ada idea ahh nak bercerita, huhuhuhu ... meh laa yuyu tepek picture kami dekat sana ehh .. *____*

nih otw pergi sana ... selpih memang pebret diaorang (,")

nih laaa antara anak anak mereka, ehhh yang yuyu dukung tuh anak orang melayu taw ..hekhekhek

menyediakan juadah hari raya Nasi Impit & Rendang ayam dari Shah Alam

nih laa tempat tidur yuyu masa first datang sini ... :D

alang alang pergi sini, hasut lah bos naik ke Brinchang Cameron kan ..huaaaa



antara group kami ke sana .. sporting habis!!!










No comments: