22 September 2014

Remaja Umur 15Tahun Join Phytoscience ...!!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 10:06 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....



Macam tak sangka pulak dapat Biz Partner adik muda belia. Baru berumur 15 tahun.

Kata mak dan ayah adik ni, adik Siti dah lama teringin nak buat Biz PhytoScience ni. Tapi tak tahu mcmane nak mulakan. 


Semalam berbalas2 wassap, lepas dah diterangkan serba ringkas mengenai Biz ni, terus decide nak jumpa utk tahu dengan lebih lanjut.

Selepas 1 jam penerangan, terus buat keputusan untuk jadi Biz Partner PhytoScience.

Alhamdulillah...Semoga berjaya adik Siti dari Bekok.

Si ibu memerhati saja dengan senyuman, si ayah percaya dengan kebolehan Anaknya.


Kalau kita tak mengubah nasib kita siapa lagi mahu mengubahnya?? apa ingat rezeki nih boleh datang bergolek tanpa kita berusaha?? semakin hari dunia nih semakin canggih, semua nya dihujung jari..yang korang mengadap laptop mengahap i-pad tanpa korang ingat pasal makan minum pasal solat bagai apa korang dapat?? ada income korang dalam akaun meningkat daripada Rm50 kepada Rm100 ??tak ada kan  kecuali ada orang yang baik hati tersalah transfer ke akaun korang ...hahahahahaa

so, apa kata korang layan facebook, layan intagram, layan wasap dengan buat bisnes nih ..bisnes nih tak sama dengan MLM yang korang pernah dengan taw ... kalau korang nak tahu dengan lebih mendalam jom ...yuyu explain kan ..jangan segan,jangan malu ehh ...peeppsss 
wasap : 011-2130 6045

No comments: