17 September 2014

Kawan Baik Yuyu Dah KAHWIN !!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 12:17 PM Comments : 3 Labels :
Assalamualaikum ...

Alhamdulillah 16 September 2014, masih panas lagi date tuh best frenz yuyu Noormazalina dah sah menjadi isteri kepada best frenz yuyu jugak iaitu Zarif Asraf .. yuyu bersyukur sesangat sangat kerana mereka kekal bersama hingga kehari nie, walaupun banyak rintangan mereka lalui.. korang bayangkan mereka mula couple pada 25.09.2004 lagi ..ehhh yuyu tahu date dorang couple?? harrr itu lah namanya bestfrenz ann, hikhikhik




Akhirnya korang bersatu jugak, adik a.k.a yuyu hepi sesangat weh .. terasa nak menitis air mata tengok korang berdua yang berada di atas pelamin yang sweet tuh ... jodoh korang terlalu kuat, selama 10tahun hubungan korang terjalin dan terlalu banyak halangan korang hadapi tapi korang tetap bersama .. itu dinamakan JODOH .. *sambil lap air mata


di sini lah jumpa kawan lama ... :)) yuyu tak sabar nak tunggu dua orang lagi bestfrenz yuyu naik pelamin *_* tudung biru & tudung kuni+putih (,")


"sahabat hari ini kalian berdua sudah menjadi satu, hiduplah rukun dan berkasih kasihan, semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat kepada rumahtangga kalian "









3 comments:

Red Linda said...

kalau dh jodoh x ke mana:-)

Norhasniza Khalid said...

tahniah,.. sudah sampai jodohnya..

Princes Yuyue said...

Linda & Norhasniza: Ahhaa..kalau dah jodoh, tak akan kemana ..ewawah :)