18 September 2014

Dapat Anak Sedara Baru Gegirl ...Hohohooo

Penulis : Princes Yuyue Masa : 12:36 PM Comments : 4 Labels :
Assalamualaikum ..

Alhamdulillah semalam 17 September, kami mendapat berita gembira yang kakak yuyu selamat melahirkan baby girl yang bambam ..haruskah yuyu melompat? harus lah dah lama nak baby girl akhirnya impian yuyu tercapai jugak walaupun anak sedara kan ..-_-'  bau syurga alahaiiii tak sabar nak balik kampung jumpa baby, baby nina tunggu umie yuyu balik yerr ...nak cium bau syurga lama lama ..*kaki tergedik gedik nak balik kampung !!!

Baby belum lahir tapi yuyu excited gila cari nama baby taw, yang ibunya buat relax jer mak sedara yang lebih lebih..*sambil tutup mata .. yuyu nak kasi nama Nurin Imanina (cahaya keimananku), kakak dah setuju, tapi bapaknya ntah setuju ke tak jangan lah kasi nama lain pulak ..huurrmmm ..jangan lah ..jangan lah ..:'(

Gambar baby yuyu belum dapat lagi, semalam kemain lagi paksa adik yuyu amik gambar baby bebanyak pastu wasap yuyu ..hohohohoho .. sampai adik yuyu tuh meluat dengan yuyu setiap jam nak mesej tanya 'baby dah keluar ke' ..heheheheee .. korang tahu kan macam mana perasaan yuyu saat nih?? memang yuyu dah ada anak sedara dua orang tapi lelaki, pastuh tuh anak abang .. tak sama anak abang dengan anak kakak taw !!!tapi kasih sayang yuyu tak pernah berkurang pada anak sedara lelaki yuyu tuh .. budak comei tuh tetap jantung hati yuyu sapai bila bila ..Udaa sayang anak anak sedara Udaa, tak kira boy ke girl ..T___T

Nak tengok picture baby nina??? tungguuuuuuu next entry ..babai ..mmuuuaahh

4 comments:

Engku Muzahadin said...

Makin meriahlah family kan bila ada org baru!

Mila Hilas said...

klo yuyu sndiri dpt bb girl nth cmne lah ye hepi tu hehe

Princes Yuyue said...

Muzahadin : taw xpa, hihihi.. time raya meriah jugak lah mak sedara nih kena tukar duit dekat bank :)

Mila : hahahahaaa... taw2 jer kan, malu yuyu auuu

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. tahniah dapat anak sedara :)