07 August 2014

Tolong Yuyu Pleaseeee !!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 2:48 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum......

Alahaiiii rinduuu nya dengan blog yuyu nih, dah berapa lama tak jenguk sini .. bukan tak ada masa tapi mood nak berblogger down tahap mati kucing kesayangan auu .. haiiihh sejak bila yuyu suka kucing?? harrr abaikan, semua tuh bohong !!! errghh

Masih ada lagi ke hamba hamba Allah nih yang singgah blog yuyu hah? ntah ntah lalu sini pun tak sudi kan, ini kan pulak nak singgah ..adehh sadis sungguh!! dari sebelum raya hinggalah selepas raya follower yuyu tak bertambah tambah pun.. banyak tuh jerr :'( bukan niat yuyu berblogger nih nak tambah follower, iyaa lah kalau setakat follower jea beribu riban tapi pageview tak capai ribu riban apa guna jugak kan, follower berjuta juta tapi tak ada pembaca yang setia pun tak guna jugak ..amboii mek yuyu cakap macam dia bagus sangat , hahahahahaha ... peeppss .. yuyu ada buat korang terasa hati ehh? oohh maybe yuyu lama tak mengupdate kot, nak sedap kan hati ...ttskk .. harrr tak pun sebab nih ...
-
-
-
-
-
-
-
-
...........


masuk hari nie ntah hari keberapa dah widget follower yuyu bermasalah, paparan dia keluar macam dekat atas tuh.. yuyu dah tak tahu nak buat macam mana dah, ramai jugak lah senior senior yuyu tanya tapi kebanyakan diorang tak tahu .. ada yang kata ini masalah blogspot, betul ker? tapi sampai bila ?

sedih jugak lah bila log in jer still macam nih, nak tengok muka comel follower yuyu pun tak dapat .. alahaiiii nampak macam kena terima hakikat jer ..huhuhu :"( ada ker kawan kawan blogger yang pernah mengalami masalah macam yuyu nih? kalau ada yuyu harap korang dapat tolong yuyu .. berharap sangat .. hmmmm


No comments: