22 August 2014

Nixoderm Memang Berkesan ..!!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 11:13 AM Comments : 3 Labels :
Assalamualaikum ..

Arrrghhhh jerawat!!! lumrah lah setiap orang menghadapi masalah jerawat diwajah, kalau jerawat keluar seketul dah riuh satu kampung siapa gamaknya selalu macam nih cuba angkat tangan yuyu nak tengok ..hihihi *__* macam mana pulak perasaan orang yang jerawat penuh dimuka tuh?lebih lebih lagi perempuan, mesti korang rasa nak conteng muka dengan arang kan .. aiishh kesian, yuyu ada sorang kawan dulu masa zaman sekolah dia cukup sempurna tapi muka dia banyak jerawat bukan kecik kecik tapi jenis jerawat batu tuh ..yuyu kesian dekat dia :'(

syukur alhamdulillah kulit muka yuyu tak banyak kerenah, bukan tak ada jerawat langsung ada cuma keluar time time jea ..hukhukhuk ..beruntung siapa yang kulit muka licin tanpa jerawat bak buah pelam dikupas, ada ehh peribahasa tuh??yuyu main bedal jer tuh ... n__n

dulu masa sekolah selalu jerawat nih keluar sesuka hati dah tak ikut time, stress memang stress laa tangan nih tak boleh nak duduk diam selalu nak peyek peyek .. sampai keluar darah, dah bila pakai makeup jadi bertompok tompok dekat jerawat tuh ... huh!!! rasa tak nak jumpa boyfrenz saat tuh ..*gedik !!! -,-" yuyu sejak kecik lagi memang amik berat pasal muka walaupun muka nih tak berapa cantik macam 'Wawa Zainal' huahuahuaaa....

meh yuyu nak share dengan korang, yuyu guna krim dari farmasi taw kalau mek jerawat nih menjelma ..dah lama dah yuyu guna sejak form5 lagi tak silap yuyu lah, krim nih tak pernah tak ada atas meja solek yuyu tuh, sentiasa ada dia peneman disaat yuyu stress dengan mek jerawat janaham nih t__t krim nih memang berkesan untuk kulit yuyu ..pakai dua malam konpem kecut jerawat tuh ..



cara pakai : 7hari berturut turut (malam) ,stop 3hari sambung balik pakai 7hari berturut turut ..
*sapu pada jerawat*


pttss : siapa pernah guna product nih??berkesan tak untuk korang ...share dengan yuyu ehh n___n

3 comments:

bella din said...

Bella, Bella angkat tangan !! haha.. bella kalau en. Pimple tu tumbuh mesti seketul dekat dahi macam nandek tu.. tension.. jadi malas nak kua rumah. kalau keluar rase macam semua orang tengok pimple seketul tu. ='(

Princes Yuyue said...

Bella : hahahaha ..kan, kalau boleh tanggal nak jea sorok dia dalam poket time keluar ..:) bella dah cuba krim nih?cubaa laaa

bella din said...

biasenye bella bia je,, lps seminggu hilang.. huhu