20 August 2014

Mulut Asyik Nak Mengunyah Jeee ..

Penulis : Princes Yuyue Masa : 3:49 PM Comments : 4 Labels :
Assalamualaikum .....

Selamat petang semua, dah lunch ker? yuyu lunch tadi tak makan apa pun dah kenyang pukul 12.00  bedal lemang + rendang ada sorang mamat tuh belanja kitaorang, katanya ada orang mengidam .. siapa ntah yang mengidam tuh?? n__n exceli tak sempat nak pergi kedai makan tadi, yuyu terpaksa balik rumah kejap ada hal nak disettle kan ..okay abaikan !!!

kenapa ehh sejak dua menjak nih mulut yuyu asyik nak mengunyah jea, kelmarin tunggu husben balik kerja pastu suruh dia pergi beli maggie celup padahal yuyu dah siap masak time tuh, husben cakap apa "bukan ker dah masak, tak kan nak makan maggie celup lagi" yuyu balas apa "alaaaa...makan maggie dulu nanti malam makan nasi pulak" si husben hensem nih pun turut jea kehendak si isteri comei nih kang tak pasal pasal muncung sedepa pulak ann (*__*) lepas makan maggie tuh dalam pukul 7 lebih rasa nak kunyah jajan pulak..hmm..nasib ahh dekat rumah tuh banyak stock jajan dapat hamper raya baru nih, kalau tak paksa husben pergi beli dekat kedai runcit ..hihihi

kalau dekat opis, yuyu bawa stock jajan takut mulut nih buat perangai pulak naya nak kejar balik rumah gara gara nak amik jajan jer kan ..nanti kena lempang dekat madam siapa nak jawab kan -,-' .. kalau kerepek ke maruku ke yuyu tak layan pulak, pelik lah .. dekat rumah tuh stock kerepek lebihan time raya berlambak lambak siapa nak tolong habiskan hah?? siapa nak?? meh laa datang rumah yuyu, yuyu siap bagi tapau lagi untuk korang cepat datang sebelum kerepek tuh semua lemau ..hikhikhik





aiishhh benda nih jugak menjadi pebret mulut yuyu nih...alahaiiii cik mulut mulus tak elok lah makan benda nih selalu, tolong laaa tukar keinginan kamu tuh cik mulut mulus .. kesian dekat tuan kamu nih, tukar lah pulak kepada makanan yang berkhsiat sikit..buah buahan ke ... haiishh TT______TT


4 comments:

ros_reeza said...

keropok tam tam! dulu suka jugak makan . time budak budak. heee

Princes Yuyue said...

Ros : hihihi ...semua sedap bran snek ku nih, tapi tak elok kan selalu makan jajan nih :/

permatabiru said...

ngidam ehh..hehehe

Princes Yuyue said...

Permatabiru: tuh laa kak, yuyu macam2 nak makan tapi baby tak ada pun ..hihihi