18 August 2014

Wahaiiii Simata Bulat !!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 11:04 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ...




Agak bengang lah jugak kalau pepagi dah rasa mengantuk, setiap lima minit menguap . adoiii terasa stress bila fikiran dan tubuh nih tak boleh diajak bekerja .. rasa nak letak jea kepala nih kat atas meja nih, help ..help .. yuyu perlukan bantal disaat ini !!!! >_<

Setiap kejadian berlaku pasti ada sebabnya walaupun kadang-kala ia tidak mampu dikawal oleh anggota badan sendiri. Mengapa kita ada kalanya keluar air mata, mata berkelip, rasa gatal pada mana-mana bahagian badan dan kepala berdenyut?

Begitu juga dengan perbuatan menguap yang langsung tidak boleh dikawal ataupun sengaja kita lakukan kerana tindakan itu dianggap sesuatu yang berlaku disebabkan kesan dalaman. Pernahkah korang berada dalam situasi macam nih? apabila ada seseorang menguap, pasti akan ada orang lain juga menguap?  Ini banyak berlaku di dalam kelas bagi mereka yang menyandang jawatan dalam bidang perguruan dan pendidikan. Ini betul-betul menguji jiwa para guru. hahahahaha *__*

Menguap tak semestinya kita mengantuk ann, tapi yuyu saat ini dan ketika ini terasa amat amat lah mengantuk .. bila tangan nih ligat menekan keyboard automatik mata terasa sedikit ringan tak seperti sebelum yuyu log in blog tadi, harrr so kenapa boleh jadi camtuh?? okay, bila tangan kita bergerak dengan laju outomatik sel sel otak kita jugak berfungsi, so masalah mengantuk nih boleh diatasi dengan korang mengupdate blog ..huahuahuaaa ... bohong semata mata !!!! TT______TT


No comments: