29 August 2014

SEGMEN: Kapas Putih September Bloglist

Penulis : Princes Yuyue Masa : 4:32 PM Comments : 6 Labels :
Assalamualaikum ...

haiii petang petang camnih mood nak buat kerja dah kelaut, duk fikir nak balik jea kan lagi lagi esok tak kerja ..yeeaahhhhaaaa esok yuyu pergi honeymoon taw sempena ulangbulan perkahwinan ke 7bulan ..hihihi .. pergi sana sani terjumpa lah blog someone nih ada buat segmen, apa lagi yuyu kalau syarat peryertaan superr duperrr simple yuyu terus join .. hahahaa..

jom korang join sekali, senang giler nak join segmen nih ..rugi tak join ..harrrr nak join klik banner bawah tuh ehhh -..-"




6 comments:

Iola said...

selamat bersegmen :D

Cahaya Ketinggian Kehalusan said...

Salam, jemput join GA di bawah. Seriously hadiah dia semua superb2. Memang rugi kalau tak join.

http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

Fhatin Amelia said...

Salam dan hai :) Singgah blog penaja ^^ Done follow
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

acik watie said...

Cantik pulak kaler baju pengantin Yuyu..Terang lagi bersuluh.

http://acikwatie.blogspot.com/

MissNadia said...

Terima kasih sebab sudi sertai bloglist Kapas putih bulan september.. N dah follow sini :D

selamat bersegmen dan jom blogwalking:

http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/update-segmen-kapas-putih-september.html

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)