18 August 2014

Terjumpa Dia lagi ...OMG

Penulis : Princes Yuyue Masa : 4:05 PM Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum ....

Petang petang camnih dah tak boleh nak fokus dekat paper berlambak lambak atas meja dah, makin mata aku mengadap paper nih makin terasa nak kunyah kertas nih satu persatu ..huwaaaa *kononnya gangster ... Okay itu ayat nak bagitahu yang pn.yuyu nih kerja bertimbun timbun oii, yeker?? macam tak percaya ann ..hikhikhik

Habis kerepek atas meja nih yuyu bedal gara gara perut terasa lapar melampau, ahhh kang dah lapar !! time waktu makan tidur, kang dah dapat ..padan muka *_* aiishh lambat nya nak balik, ayam dah menari nari depan yuyu nih suruh ngapp dia biar kasi kenyang perut nih .. alahaiii kesian dekat penyut buncit nih, sabar..sabar..lagi sejam lebih lagi ...okay..okay .

Ehhh.. apa kejadah yuyu duk membebel pasal ayam nih ..Okay okay tukar tajuk, korang masa zaman muda muda dulu korang ada tak someone minat gila dekat korang??sampai anggap korang girlprenz dia, ada tak?? hmm ... yuyu nih boleh dikatakan lawa jugak laa kan sebab ada orang tuh minat gila gila dekat yuyu ..hahahaha *terlebih perasan,nah amik batu baling muka yuyu ..!!! pendek kan cerita lah kan, semalam yuyu terjumpa lagi dengan budak tuh ..apa lagi control ayu lah yuyu, aiishh rasa nak lempang jerrr pipi nih ..hahahahaaa

Exceli yuyu bukan kali pertama jumpa dia lepas habis zaman muda muda dulu, nih dah kali keberapa dah lupa ..tak silap yuyu kali ke3 kot ..lelaki tuh bukan siapa pun bagi yuyu sejak dari zaman muda muda lagi tapi, dia tuh terlebih santan boleh nya dia heboh satu sekolah tuh yuyu nih girlprenz dia ???ada ker patut???memang tak patut lah kan,harrrr sebulan jugak lah yuyu keluar melodi gara gara kontroversi yang terhanggat nih ..*rasa macam retis tak bergaji pulak ..huahuahuaa

Yang budak lelaki tuh ada kena mengena jugak dengan husben yuyu, sepupu sepapak lebih kurang lah .. disebabkan tuh lah yuyu sering kali terserepak dengan dia, kalau dekat kampung memang jarang ahh nak jumpa ..selalunya jumpa dekat kenduri kendara sedara sepupu sepapak diorang arr ..errghhh ...rasa nak pakai topeng jer time jumpa dia .. husben yuyu memang tak lepas tangan yuyu ahh kalau time jumpa dia, nak tunjuk romantik laa tuh ..hihihi ... nih mesti nak kasi budak lelaki tuh jelez ann ... eleh lelaki tuh dah berbini dah, dah sorang anak .. tak ada makna dia nak jelez kan..kan..kan..

Tapi kan ..tapi kan.. semalam dia masih usha usha yuyu ahh..alamak terlebih perasan pulak .*sambil tutup muka .. betul lah, ehhh dia masih tak lupakan yuyu ker?? kalau masih ingat yuyu tak kan boleh dapat anak dengan bini dia tuh ...harrr ..jeng..jeng ..okay abaikan !!!*___* dia tak tegur yuyu pun semalam, bini dia tegur lah tuh pun kebetulan jumpa depan depan ..yuyu okay jea, yang lelaki tuh nak gelabah apa pasal ?? huahuahuaaa

Korang ada cerita kisah zaman muda muda dulu tak??share ahh dengan yuyu .. mesti kelakar kan .. sweetttt gituuuu ..

2 comments:

mohd nasri said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

yang ni meme sdp baca,,sape laki tu erk? setahu saya laki tu dh angap dia kawan..tapi saya teruja la baca yg jelez2 tu,,laki tu nk jelez bt ape erk,,sbb laki tu setahu sya dia dh bhgian dgn ank bini dia dan insyallah bakal menimang cahaya mata kedua..tq