15 August 2014

Jemputan Raya Uitm Shah Alam

Penulis : Princes Yuyue Masa : 3:07 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ...

errkkkk ...alhamdulillah kenyang makan lemang tiga ketul, hihihihi .. hari nie kami staff Suasa Group dijemput hadir ke jamuan raya di Uitm Shah Alam ,amboii ayat skima -..- biasa jamuan untuk makan tengah hari tapi nih makan pagi, kami nie semua jaga badan mana nak makan banyak banyak pepagi ann lain lah tengah hari kami semua bedal ..huahuahuaaa


tuh dia big boss and madam ... sepasang purple nya, apa macam segak dak ?? :)

Yang sebetulnya kakitangan Suasa Group hanyalah 4 ketul jerr, best kerja tak ramai staff nih .. tak ada lah berpuak puak kan, kami gelak gelak bersama gaduh pun bersama .. boleh pulak macam tuh ? hehehe 


antara antara staff Suasa Group :) comei comei belaka annn ..


first time yuyu posing dengan bos taw, siap posing gitu lagi hah .. bos cakap apa ? macam skandal lah kita dua ..hahaha :D

barisan jemputan vip konon konon nya ... haakk

Mana gambar juadah hari raya nya?? harrr ... tak snap pom malu arr semua orang tengok kami macam kami nih retis gituuu ... hikhikhik


No comments: