19 August 2014

Remote Kereta ...

Penulis : Princes Yuyue Masa : 4:52 PM Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum ...

Beberapa hari naik Shah Alam setelah seminggu cuti raya dekat kampung remote kereta yuyu buat hal, memula tuh husben nak kunci kereta tekanlah alarm kan dah tak ada bunyi..dah kenapa gitu pulak?? adoiii macam macam hal lah proton nih, cakap dalam hati jea tak berani nak maki hamun dekat husben kang tak pasal pasal kena habuan ..*husben kerja proton okay !!! n_n

Bila cuba remote lagi satu pun sama jugak, haiiihhh macam pelik jer tak kan virus nya berjangkit kot !!! yuyu dah start bengang dah time tuh, husben cakap nih bukan problem remote mesti problem dalam perut comey nih (kereta) .. harrrr satu hal pulak nak kena pergi proton centre, padahal baru jer pergi servis untuk 16k kilometer .. time nak pergi servis tuh memang remote dah buat hal tapi si husben lupa nak kasi tahu staff situ pasal nih ...sabar jer lah, kang marah marah tak pasal pasal jadi isteri derhaka pulak !!!*__*

Tetiba semalam remote lagi buat mereng pulak, dah tak boleh nak kunci automatik kena pakai manual pulak hah ...haiishhh proton nih memang kena saman nih, angin jerrr .. nasib ahh tak ada bunyi kalau tak buat malu jer, hmm... apa kes sebenarnya remote nih?? korang pernah mengalami situasi macam nih tak?? please share dengan yuyu ....-..-' ..

2 comments:

AisYa IeyKa said...

sabar kak ... hehehe :)

Princes Yuyue said...

ika :sabar tapi dalam masa yang sama geram nak campak kunci tuh dalam longkang ..hahaha