26 April 2014

Pulau Langkawi_Part2

Penulis : Princes Yuyue Masa : 2:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum....

Okey continue untuk entry percutian yuyu kat Pulau Langkawi beberapa hari yang lepas, haaa korang dah baca entry yang lepas?? hmm... belum?? baik korang baca kalau tak korang tak akan faham entry nie.. hahahahaaa *dah macam nak buat nota sejarah pulak ..'_'  percaya tak ?? ok abaikan .. yang penting korang baca entry nie sampai habis, kalau tak korang menyesal!! hah yang nie yuyu paksa korang percaya eh ? -..- melalut dah melalut ke laut dah ... ok fine!!

exceli yuyu tak ada idea nak cerita apa tapi paksa jugak otak geliga yuyu nie keluarkan idea yang best best untuk yuyu tuliskan kan pengalaman yuyu kat PL yang rasa rasa korang dah basi kan .. harap harap ingatan yuyu masih kuat laa yekk nak throwback kenangan silam tuh -,-'

Okey kami sampai kat airport Langkawi kira kira jam dua lebih, tadi bukan main excited sekarang terasa macam nak katil dengan bantal jerr ..huh penat sangat..

posing tak pernah ketinggalan walaupun penat ..^_^

tunggu punya tunggu transport akhirnya tiba jugak, mak aiii besor nya kereta ..hihihihi... terasa nak tergelak kuat kuat biar satu PL dengar eh, yang kelakar nya kami yang anak anak dara nie*yuyu anak dara kee tertanya tanya siapa nak driver benda alah tuh?? yang geng lelaki steady jerr yang geng girlz nie duk gelak tak henti henti dah macam tengok Show Zizan dengan Johan pulak -,- uiishhh yuyu tak pernah tengok abang atau abah bawa van ala ala kereta alphard gitu tuh nak gelak sampai muntah warna warni tuh ..-___'

Along yang jadi driver kami, fuh yuyu bukan main lagi menyucap ciap ciap tuh .. memang serius kami risau weii sebab tak pernah pernah along pegang stering van besar cam gitu.. Alhamdulillah selama di sana kami selamat -_-'

Destinasi kami pertama : Dataran Lang
yang tak best nya kami sampai sana dah nak magrib laa, so suasana pun warna warni laa .. tak apa yang penting dapat jugak datang sini ^_^




Destinasi kedua : Pantai Cenang
datang sini bukan nak mandi pun saja saja tengok ombak pantai, macam tak pernah tengok kan ... hihihihi



harap maaf kami kami nie tak havoc macam korang tapi kami bahagia dilahirkan dalam satu keluarga ..


kami tak seromantik korang tapi kami sangat sangat bahagia ..(,'')

Destinasi ketiga : Naik bot ke Tasik Dayang Bunting
yang nie best sangat, best time naik bot jea ..hihihi... yuyu nie tak suka jalan kaki jauh jauh mula laa mengada nak pengsan ..eh? -___-'


posing dulu sebelum bertolak ...

perasan tak bentuk bukit tuh?? haaaa..... unit kan macam ibu pregnant sedang tidur


see... jauh tuh nak sapai kat tasik tempat tinggal dayang

ramai sangat kat sini, hah sini laa tempat boleh mandi tapi air nya memang dalam weiii



fuhh penat nak naik tangga pulak dah ..adehhh, kesian kakak yuyu kena bawak perut 4bulan tuh .. kesian kesian kesian :[

jom selfie laa pulak... jangan muntah pulak tengok kami kami yang comey comey nih ehh -..-

bakal cikgu tuh, memang havoc arrr paktam ..


 nie time on the way nak balik, singgah tengok burung layang layang dulu ...


tak cukup ahli keluarga yuyu sebab yang tak ada dalam nie sudah kepenatan ..huh :(

nie hah picture paling paling cun yang kami snap, siap buat frame lagi tuh

alahaiii anak sedara dengan mak sedara memang sebulu .. kerja nya selfie jerr, banyak sangat picture dia tapi yuyu malas nak menyemakan entry nih picture korang heh ...huahuahauaa

Destinasi keberapa dah hah??? sampai lupaaa ....banyak sangat picture nak dimasuk nya..hihihi

ehhh yuyu baru perasan entry kali nie penuh gambar.. uiishhh kalau camera tuh clear sampai nampak bulu hidung tak apa jugak kan, nie kelabu asap jerr... huahuahuaaa... mesti korang cakap camtu kan.. baik mengaku cepattttt !!! -..-

pssttt, tak kisah korang nak cakap apa yang penting ini semua kenangan kami ..yahuuuu .._____''

sekian untuk kali nie... next continue ada lagi taw..tunggguuuu




No comments: