26 April 2014

Dia......Adik Bongsu Kami

Penulis : Princes Yuyue Masa : 9:32 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum....

Yuyu ada lapan beradik jerr, lapan kee?? ehh mesti korang tersedak kan, korang mesti ingat yuyu nie anak tunggal kan sebab korang tengok yuyu manja manja gituu ... huahuahuaa *ayat memang kasi korang meluat bertingket tingket -..- lapan orang tuh satu mak satu bapak lah yekk, lain mak lain bapak memang tak wujud pun ..

Nie kisah adik yuyu yang last, yang bongsu dan berakhir. sekarang umur dia 17tahun dan tahun nie jugak dia bakal menduduki SPM .. kaka yuyu doakan adik berjaya okeh!! tak lupa jugak good luck untuk adik bongsu lelaki yuyu, tahun nie bakal STPM .. impian dia terlalu besar, InsyaAllah korang berjaya ..

ok nie adik yuyu yang last dan second last ... comey macam kaka dia kang -,-


Yang yuyu nak citer adik bongsu yang nie, tanda perhargaan dia follow blog yuyu arr yuyu nak story tentang dia biar dia leleh satu mesin basuh ^__^.. setiap kali weeked dia mesti dan wajib baca blog kaka dia yang manja nih.. tuh kata dia laa, tapi memang betul lah sebab dia tahu apa tajuk entry setiap kali yuyu post belog yang tak semenggah nih ..huh -,-'
-
-
-
-
-
-

Okey dia nie pandai, cantik *mata kenyit kenyit, masa depan dia InsyaAllah kalau dia rajin belajar memang cerah laa sebab dia student sains1.. kami bangga dengan dia setiap kali exam mesti result dia gempaq, result dia memang kami tak boleh lawan arrr.. cewahhh kasi gegar cikit !! ingat lagi time dia dapat result PMR dulu, dia mesej result memang yuyu terkejut arr kalau tak memang dia tergolong dalam best student tapi tak ada rezeki dia kan, tapi memang result dia super duper power. tak puas hati yuyu terus call dia, dia angkat tapi senyap jea..last last terdengar suara dalam tangisan.. huahuahuaa... dia menangis rupanya.. iishh dia buat yuyu pun menitis air mata tapi pada masa yang sama yuyu nak tergelak, jahat kan kaka dia sorang nih ..




Nama dah adik bongsu kan semua orang sayang kan, sedih.. kenapa tak yuyu jer jadi yang bongsu hah ?? tapi tak best jugak bongsu sebab tak rasa betapa indah nya ada adik lagi lagi adik seperti adik yuyu tuh..hmmm sikeding tuh suka perabih duit kaka dia .. huahuahauaaa.. rindu sangat sangat nak kumpul sekeluarga, time nih memang riuh rendah kami sekeluarga.. nak makan pun terpaksa makan kat bawah sebab nya tak cukup kerusi...-__-'

Adikk yuyu nie tinggal kat hostel mula mula tuh dia tak nak berenggang dengan mummy daddy dia tuh , ehh mak abah yuyu jugak -..-' last last kena terima kenyataan yang dia tuh dah besar penumbuk gajah dah masih lagi nak tidur bawah ketiak abah dia..hihihihi...

Banyak lagi nak citer pasal dia tapi, dia tak kasi pulak katanya malu takut nanti ramai peminat yang mintak sign.. hahahahhaaaa.. memang gila glamour adik yuyu sorang nih, kecik kecik dulu bercita cita nak jadi artis... huahuaaaa... pantang nampak pentas nyanyi mesti nangis guling guling nak naik nyanyi ..*betul ker auta nih?? biar dia sendiri komen nanti .... -,-"


mak sedara vs anak sedara bila selfie memang kalah artis k-pop








pssttt ....dik rindu kamu ,bila nak datang sini eh?? macam Kelantan nga Shah Alam dekat jea kan -..- .. tak apa tunggu kaka yuyu balik next month  auu... love u ..muuahh setepek ..<3


No comments: