22 April 2014

Fever

Penulis : Princes Yuyue Masa : 8:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....


hai..hai..sini ..sini.. tak larat nak jerit kuat kuat tuan punya belog tak berapa sihat, alooo kesian dia kan.. harap harap korang sihat laa yek, yuyu tak sangka pulak boleh demam hari ni, semalam okey jea berjalan sampai ke Rawang ..maybe penat seharian berjalan sakan kat TS dengan adik dan sedara mara incik hubby..hmmm -..-

semalam sebelum tidur dah rasa tak selesa dengan tekak sakit pastu lobang hidung nih tersumbat, hihihi.. kalau time tak sihat camnie mesti teringin nak makan macam macam kan.. rasa nak makan tuh laa makan nih laa, padahal bukan nak sangat pun saja mengada kan.. ehh sama laa nga orang tengah baca tuh..uuweee..yuyu kalau demam mesti teringin nak makan mak masak, pape jea lah asal kan mak yang masak..hmmm..sedap nya..tapi sedih tak dapat nak rasa *lap air mata ..korang rasa camner?? mesti lagi dasyat dari yuyu kan..nak kena tuam kat dahi laa, nak kena suap laa,aihh mesti macam macam lah..-_- tadi wasap adik yuyu tanya dia teringin nak makan 'kuih butir nangka' tak??(kuih kelantan).. saja tanya dia sebab nak suruh dia buatkan untuk yuyu,hehehheee.. mengada kan tapi hampeh dia cakap camnie "teringin jugak tapi tak reti nak buat macam mak buat".. huh!! sikeding tuh memang, ketuk kepala baru taw ...dusshh dushh dushh ..

entry kali nie tak ada apa pun just nak luah apa yang yuyu rasa aje, nama dah Coretan Princes Yuyu kan, suka hati tuan belog laa nak update apa pun kan..kan..kan.. kalau korang rasa tak nak baca, korang kena baca jugak ..hahahahaaa..doakan yuyu cepat sembuh taw..

bye... tak sabar nak balik jumpa bantal busuk .. (,')


No comments: