15 April 2014

Muda kah kami ??

Penulis : Princes Yuyue Masa : 6:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ......

korang apa citer?? yuyu rasa macam dah lama tak jenguk halam belog nie, rindu sesangat wehh ... uurrrmm terasa macam nak peluk jerr belog yuyu heh ..hihihihihiii ... belog nie terasa terabai sedikit sebab tuan nya masih membela sikap pemalas nya ...yuhuuuu ... malas teramat amat nak menaip ketung ketang kat keyboard nie .. '_" di tambah pulak kerja banyak nak kena siapkan .. huh !!! malas ..malas ... dan malas ... !!! ...

walaupun malas yuyu gagahkan jugak menaipnya sebab utamanya rinduuuu sangat dengan cik belog nih, dan the best story arrr... kalau korang baca confrm korang meluat, rasa nak maki hamun yuyu kan..kan... jangan begitu, tak baik taw ada perasaan dengki sesama kita .. no..no..no ... :)

petang tuu yuyu dengan incik hubby pergi rumah kawan yuyu nak hantar kain untuk buatkan baju, incik hubby still bertenggek kat motor yuyu jerr turun jumpa sicantik manis tuuu ... kami sembang punya sembang sicantik manis tuu bertanya .............. :-

sicantik : kak ayu sape tuu ? pakwe ehh ?
yuyu : heh, ada nampak macam pakwe kak ayu yee ?
sicantik : iyee laa, pakwe kee ?
yuyu : ehh suami kak ayu laaa .. aiiishhh (yuyu dah mula sengih sengih daahh)
sicantik : haah ?? suami kerr , bila kawin ?
yuyu : baru jee, awal bulan dua hari tuu ...
sicantik : muda nya abang kak ayu ..
yuyu : kan .. kami kawin umur sebaya 26 tahun ...
sicantik : laaa yekerr , korang nampak macam couple laa muda sangat tak sesuai dengan umur tuu                         .. hihihihii
yuyu : alahiiiii yekee ( suka sampai tak nak berhenti wehh )


bukan sicantik jerr cakap camtu tapi dah ramai dah yang tegur kitaorang, diorang ingat kami nie masih couple duk pegang pegang tangan, aiiishhh .. kekadang tuu malu jugak .. -__________-

p/s : pelezzzzz jangan korang nak jelezz dengan yuyu taw !!! hahahahahaaa ....




No comments: