26 April 2014

Akan Ada... InsyaAllah

Penulis : Princes Yuyue Masa : 12:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

Alahaiii  kenapa selsema nie tak kebah lagi eh? tekak pun dah rasa tak selesa, lubang hidung nie lagi arr sangat sangat lemas lagi lagi time nak tidur, sampai incik suami cakap apa? 'b tak cukup tidur dua malam nie sebab syg tidur kuat sangat bunyi' bunyi??? oohhh ... dia cakap yuyu tidur berdengkur eh ? aiishhh memang sakit hati arr dia cakap camtu, rasa macam nak ketuk jea kepala dia time tuh .. cakap jea buat nya memang tak ahh !! suami okeh, yuyu tak akan buat camtu ..-,- tahu sangat sangat perangai dia tuh suka buat yuyu touching, kalau tak tease yuyu satu hari memang tak tenang hidup dia ..._.

mula mula tuu period lewat seminggu, yuyu tak pikir apa pun sebab sebelum kawin hormon yuyu memang tak stabil. bila dah kawin nie terasa jugak laa pelik nya tapi buat tak tahu jerr -..- eh? tak bagitahu pun kat incik hubby, lama lama rasa cam risau pulak terus citer kat dia. terniat jugak kat hati nie nak beli pregnant test tapi takut pulak sebab tak nak bagi harapan :[ so, yuyu buat derk jea lah .. tut tut period dah !! hihihihi ... lepas dua tiga hari demam plus selsema pulak, adoiii memang dugaan arr ..

lepas tuu tetiba emosi ntah laa terasa teremosi lebih lebih pulak, lagi lagi dengan incik hubby .. kalau dia tak kasi yuyu buat dia bantal busyuk time tengok tv yuyu mula laa merajuk masuk bilik lepas tuu nangis sorang sorang. nasib baik dia pandai pujuk, kalau tak tidur peluk ulat bulu tak bernyawa lah malam malam .. -__'

ok, yuyu baru jer kawin habis bulan nie baru cukup tiga bulan. kalau nak pregnant tuh terasa macam terlalu awal lagi tapi kalau Allah nak bagi cepat kami terima jea, rezeki kan kan ..-..- bukan kami tak cuba, siapa yang kawin mesti semua nak anak, anak kan rezeki Allah yang ternilai... tapi rupanya bukan senang nak mengandung nie, tak apa kami cuba. yang si budak budak opismate yuyu pulak asyik duk kata yuyu ada isi, memang lah ada isi lemak dalam perut nie .aiishh geram pulak rasa nya ...hihihihi ... tak ada lah tak geram pun, suka ada laa mana tahu masin mulut salah sorang budak rebina tuh kang _.._ kalau betul yuyu kasi korang ferrero rocher eh? ada laa balance kat peti ais rumah tuh dua tiga ketul lagi ..T_________T


dulu...sebelum kawin yuyu target tak nak anak awal awal sebab nak bermanja dengan incik hubby dulu nanti dah ada si comey tuh takut kemanjaan yuyu terlebih kat si comey pulak kan.. uuweee .. (,') tapi tuh laa yuyu cakap kan kalau rezeki ada anak awal kami terima sangat sangat, alhamdulillah .. tue semua rahsia Allah s.w.t .. ada yang kawin 3tahun baru dapat pregnant contoh terdekat kakak yuyu lah .. berkat yuyu kawin kan, dia terus pregnant ..suka suka rasa nak terjun bangunan jea bila adik yuyu cakap kakak dah pregnant tiga bulan ..:') yang penting berdoa mungkin ada hikmah disebalik nya.=)


No comments: