19 December 2013

Balik kampung Oohh Balik kampung Yeahh....

Penulis : Princes Yuyue Masa : 8:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum...

eerrkkk...alhamdulillah kenyang makan kuey tiaw kungfu,terima kasih pada yang belanja lunch hari ini ..laju jerr kalau makan free kan, padahal dah bawa bekal tuu cik yuyu nak jugak makan kat kedai..ehhh mak selalu pesan rezeki jangan ditolak,musuh jangan dicari ^_' peacee

Bila cakap pasal balik kampung mesti excited kan, arrr ada ker yang tak suka balik kampung?? hah...ada eaa, hmm...yang tak suka tu maybe ada alasan tersendiri laa yee ..yuyu kalau sebut pasal balik kampung nie memang suka au, kalau set date nak balik next week tu this week dah prepare barang nak bawa balik... yuhuuuu....bak balik kampung yuyu excited lain macam cikit "_' almaklum ler ada jantung hati kat kampung tuhh ..uuweee ..mak abah saya okeh !!! jangan memadai cakap kita ada skandal taw ...heeee ..

kita nak balik kampung weekend nie, sila jeles yee korang ("-") tak sabar nak tunggu hari jumaat, kalau boleh pagi jumaat sebelum pergi kerja yuyu nak masuk semua barang dalam perut cik bulat(kereta) pastu bila habis jerr time kerja hari itu terus cauu naik Ampang ambik abang yuyu..yuyu paksa dia balik sekali sebab yuyu malas nak drive, hihihi...padahal yuyu takut nak drive kan..kan..iishhh korang shhhh...jangan lah cakap kuat kuat sangat nanti orang dengar malu auu..T________T  exceli mak abah yuyu tak kasi lah yuyu drive sendiri, anak kesayangan katakan ..uuweekkk

nak buat kerja pun dah tak ada mood arrr, jasad dah sampai kampung dah badan duk Shah Alam lagi..:(
sabar yuyu sabar tak lama dah tinggal 2 hari jer lagi ..'_'

Buat kawan kawan semua doakan semoga yuyu sampai kampung dengan selamat yeaa (",)




No comments: