17 December 2013

Flashback : Sunway Lagoon time

Penulis : Princes Yuyue Masa : 7:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ...

Hello hello..kopi dan milo ..yuhuuuu....exceli yuyu nak update pasal benda yang berjulat dah nie, aikk iyerr laa ce tengok tajuk entry tuhh betul laa 'flashback' so citer pasal benda lepas ler kan ..(",) okey...korang masih ingat tak yuyu pernah cakap yang yuyu nak pergi holiday dengan incik tunang yuyu?? haaaa..ingat tak?? tapi hari nie baru yuyu nak update kan, hmm...jangan lerr marah,yuyu pergi sana tak sempat nak ambil picture arr sebab pegi mandi tak kan ler nak bibit pulak henpom kehulu kehilir pulak kan, kalau lerr henpom cik yuyu nie harga ribu riban tak apa lah jugak,nie bagi duit kat tauke kedai rm300 pun dia kasi balance auu....uuweeee... soo?? korang paham paham lerr yekk,haaa tak faham?? heheheee...henpom yuyu murah jer,kalau bawa masuk air terus janaham.."-' kalau ada yang sudi nak jadi cameraman yuyu kan bagus, alahaiii memang tak ada ler kan..kuikuikui..


nie hah tiket masuk dengan baucer makan pihak proton bagi...
abaikan yang kaler oren tuh sebab kami tak bawa budak pun..hekhekhek




tak sempat nak snap picture pintu masuk...menyesal arr, pemandangan amat amat lah sesat time tuu..suasana haru biru pastu pemandangan yang biru biru ..


benda alah nie first yuyu main dan yuyu orang first start main untuk hari itu..hehehee



 lepas naik yang kat atas tuu yuyu naik yang nie sampai 2kali naik first dengan adik pastu cik hubby pulak nak naik so kena lah teman dia..adoiii takut sesangat naik benda alah nie . =_=



semua benda yang ada kat situ yuyu naik pejam mata, yang nie jerr tak pejam ..nak tahu kenapa?? sebab yuyu naik sorang..hahahahaa...kelakor giler kan..gayat arrr korang "-'



5D nie paling best, walaupun ada park park yang yuyu pejam mata "-'



vuvuzela ea nama gelung comei yang warna warni ?? yuyu pom tak tahu..cik google cakap vuvuzela '_" tapi adik yuyu panggil tokedo ..ntah ler budak keding tuh fakta or auta ..(",)
arrrr yuyu tak naik benda comei nie sebab ramai giler manusia beratur,sampai lah yuyu nak balik still ramai.. yuyu suka sangat sangat syukur alhamdulillah  tak naik sebab yuyu memang tak akan naik..tapi adik dengan incik tunang yuyu sedih diorang datang cini sebab nak naik benda comei nih lerr ...cian diaa..ololololooo nanti kita pergi naik kat I-city waterpark ehhh ..



nie lagi satu benda yang betul betul mencabar keketalan fizikal dan mental yuyu yang kecik molek nie (",) jambatan gantung nie panjang dan ketinggian nyerr yuyu lupa lah, tapi memang tinggi giler.. time jalan nie memang ketaq lutut weiii, dah laa diorang naik suka lari lari so bergoyang lerr ..aduhh memang kaku laa yuyu time tuu, tak jalan terus sampai lah incik tunang yuyu pujuk auu ..sedih...terasa nak turun sekarang!!!



budak poyoss bajet kental tuu..padahal penakut macam yuyu .."-'




yang nie suka jugak auu, gelak sakan kami time duduk atas nie ..nasib lah park yuyu duduk tuu tak terpecit 
air ..^-^



pasangan yang sooo sweettt ...tetttt.... haaa jangan nak cebik cebik bibir korang yekk .. '-'



p/s : yuyu nak minta maaf bebanyak ekk sebab picture banyak yang curi kat beg cik google,heee yuyu tak dapat nak snap sendiri atas sebab yang kat atas tuu laaa ...


~"~ terima kasih sudi baca entry yang ntah pape nih ...harap harap korang tak meluat lerr yekk :(

No comments: