01 January 2014

Berjalan sakan ke Waterpark, Melaka ...

Penulis : Princes Yuyue Masa : 6:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

Korang apa khabar??alahaii rasa cam lama giler yuyu tak update entry kan, macam lah ada orang baca blog yuyu nie kan .. tak apalah korang tak sudi baca pun, iye lah yuyu nie bukan nya terer sangat pom nak berblog bagai macam korang kan ..hmmm ...:')

sedar tak sedar esok dah masuk tahun 2014 kan, kejap jerr masa berlalu pergi ..dan esok juga umur yuyu naik satu tangga, alamakkk tidakkkkk !!!! OhmayGod ...26 ??? macam tak caya jerr, macam tak sesuai jerrr ..hekhekhek ..jelezz ler tuh !!! '-'

exceli yuyu nak citer pasal holiday kami ke Melaka Waterpark 2 hari lepas, mula mula tuu plan saja saja jer nak pegi last last jadi serius pulak bila adik yuyu kat kampung semangat kemain lagi bila sebut pasal nak ke Melaka, nak tak nak yuyu terpaksa lah ikutkan jugak keinginan dia tuu walaupun time tuu poket yuyu dah rabak giler dah (tak dak duit lah) ... biasa ler hujung bulan kan, tambah pulak baru balik dari kampung so banyak duit mencurah curah keluar dah macam air sungai musim banjir taww ...hihihi

kami bertolak dari rumah pukul 7 pagi, saja bertolak awal sebab kitaorang tak tahu jalan pegi sana..tuh pun harapkan adik yuyu yang duk Ampang jer tahu sampai Seremban seterusnya kitaorang kena tunggu skandal dia lah dari Seremban untuk tunjuk arah pada kami nie.uweeee... semangat giler dah nak sampai awal kat R&R Senawang ..last last terlajak susur lah pulak, yuyu hangin jerr time tuh nasib baik bukan yuyu yang drive kalau tak memang kena bebel lah si kending tuh (adik yuyu) ..hahahahaaa ...gurau jerr
terpaksa arr pusing balik, akhirnya jumpa jugak ..Alhamdullah ..

dari R&R Senawang nak ke A'Famosa Waterpark tuh dalam 30minit jerr..tuh pun kalau tak jem ahh.. selalu jalan ke Melaka jem kan, nasib kami baik time tuh sebab tak jem langsung pun cuma time nak balik kena hadap dengan jem..memang dasyat arr jem kat sana, fuhhh sampai naik kematu dah bontot kitaorang .T______T

sebelum mandi kita makan duluuuu ....macih en.faizal belanja kami A&w 
kebulurr betul lah adik yuyu tuu ..katanya tak boleh perut kosong nanti pengsan "__'


see ....tak ramai pun, yuyu ingatkan kena beratur panjang nak masuk dalam ..best best..


nie hah harga untuk sewa tiub dan pondok kat situ
usha lah yekk harga tuh semua, kot lah korang teringin nak jejak cini .. uuweee

ada sedikit info :- harga tiket termaksud makan lunch taw, memang terbaik arr !!!


sebelum terjun ke kolam ... T___T

asal minah tengah tuh gedik semacam yekk ?? haaaa..haaa..
.
.
.
.
.
.
.
.
fuhh memang terbaik arr release tension kat sini...jom terjah kami punya gelagat udahh macam kanak kanak rebina laa pulak ...hukhukhuk ...tapi comei kan kan ..arrr jangan nak cebik kau punya bibir heh !!!
'_______''


hanya yuyu nga sibongu jerr...yang lain mana?? :'(

budak kecik nih lagi!!! memang gila glamour sibudak kecik auu "_'

WATER WORLD lah ...bukan WORL okeh 

aaiiishhh...dia lagi !!! (",)

korang nampak tak ice-cream kat belakang tuh?? haaa,benda alah tuh laa yang buat yuyu hampir nak hilang nyawa taw ..:'( pasni memang yuyu tak kan naik arrr...serius oiii ...serik dahh!!!

sejuk kerr?? nampak cuaca cam panas jerrr ...hakhak

nih hah bodyguard kami taw...memang sporting gilerr !!!

bila kami bergambar, camnilah rupa nyee ....asal yuyu camgitu?? alaaa..tak comei..

adik adik yuyu,hak baju biru tak termasuk taw.."-'

seksa lah tengok muka korang nih ...hakhak ..lenguh kott "-'

bye..bye..A'Famosa kami balik dulu ...panjang umur kita jumpa lagi !!!

*************************************************

bila kami berganding ....eewaahh...eewaaahh....:)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
30 hari lagi dari sekarang....InsyaAllah







No comments: