18 December 2013

Budak cerdik vs degil..

Penulis : Princes Yuyue Masa : 6:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum...

haiii banyak entry lepas lepas yuyu duk citer pasal perasaan and kawin kawin kan, iishhh memang cik yuyu ada masalah perasaan kott..ntah ler korang, sejak dua tiga menjak nie cepat sangat  sensitif.. darah manis kottt -,- yuhuuuu ....

Oleh yang demikian, hari nie kita santap gambar anak anak yuyu yang comel comel nih..anak ler sangat, bapak nyer mana?? arrgghhh...korang carik lah sendiri ..T___T hah tak kuasa nak cari?? okey fine!! merajuk arrr :(
.
.
.
.
.

anak buah cik yuyu lerrr..

anak yuyu tunggu lagi 3tahun akan datang ..InsyaAllah ..("_')

nie hah 2 jejaka hencem si abang nama nyer Aniq,yang si adik nama nyer Arfy 
ehhh picture tak berapa clear arr..tensen orr :(


omeii nyerr adik,tang mulut tuh yuyu a.k.a udaa tak boleh tengok rasa cam nak gigit jerr ..hikhikhik
abang macam sibik lah pulak '-' control macho le tuuu...


ahaiiii adik k-pop tuhhh ...ewah ewah kalah paktam (',)


fuyooo rambut udah macam Devid Beckham lol ...cicak jatuh kopem kopem koma terus T___T


uniform nih sibudak rela hati nak pakai kerr atau sibapak paksa nih ??? huhuhu


Port Dickson time with my family ...peewiittttt....abang nampak mature arr ;)


haaaa...kalau buat homework memang liat si abang nie tapi bak baca baca dia suka..
kalau nampak jer perkataan kat mana mana mesti dia baca, kadang kadang tuu rimas jugak si maksdra nih..=_=


tengokk abang dapat anugerah taw...best student tahun ini.. cayaaalaaaaa

Tahniah abang!!! udaa sayang abang nga adik..love youu mmuuahh


semoga abang sentiasa berjaya dalam pelajaran..Chayok chayokk (''_")

p/s : korang sori taw picture tak clear, masalah teknikal yang tak dapat dielak kan..:'(

bye!! <3

************************************







No comments: