11 July 2014

Selamat Hari Jadi Anak Kesayangan Udaa No.2

Penulis : Princes Yuyue Masa : 9:45 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ...


Okay sebelum tuh yuyu nak main teka teki dengan korang, cuba teka budak cute atas tuh boy atau girl ? cepatt siapa tahu angkat tangan!!! kalau betul yuyu kasi choki choki satu ,hekhekhek ... nih anak yuyu no.2 auu, aihhh kahwin baru 5 bulan anak dah dua ker?? hahahhaaaa ... tak ada lah exceli nih anak buah yuyu lah, hari nih hari jadi dia yang ke-3 mean budak cute nih baru 3tahun lah kan .. *_* buat masa sekarang nih dia anak buah yuyu yang paling kecik dan bongsu semua mak mak sedara dia sayang gila gila dengan budak cute nih .. ehem, nanti bulan 9 budak cute nih dah tak jadi bongsu lah sebab kakak yuyu bakal lahir baby ..harap harap girl lah, kami semua kempunan nak anak buah girl ..hukhukhuk

harrr nak tunggu anak yuyu sendiri tak tahu bila lah kan, so anak buah lah tempat yuyu menumpang kasih *alorrr ayat minta kaki tuh ..T_T .. okay yuyu berterus terang lah dengan korang eh, budak cute tuh boy lah yang diberi nama Muhamad Arfy Zulfairy adik kepada Muhamad Aniq Zakuan... Budak cute nih sangat sangat comei, putih melepak jauh beza dengan abang dia dan kalah jugak dengan mak mak sedara dia nih .. hikhikhik ..

Hari nih ibu dia (kakak ipar yuyu) ajak kami celebrate dekat Kfc sempena hari jadi budak comei tuh, demi adik tersayang Udaa join eh, kalau ikutkan malas taw sayang nak tinggal terawih ..*perasan baguih sangat, uweee .. aishh tak sabar nak peluk cium adik auu, terasa macam bertahun tak jumpa ... *padahal rumah satu kampung jea, tiap tiap minggu jumpa -..-' .. lagi tak sabar nak kasi adik hadiah special, mesti adik suka gila gila .. dan konpem gaduh dengan abang nanti.. *yuyu berani ketuk kepala sendiri kalau tak gaduh...hahahaha .. semalam Udaa terkejar kejar dengan Pak Udaa carik hadiah adik taw .. harrr itu menunjukkan Udaa sayang adik ketat ketat, demi adik .... muuuahhh


adikk .... Selamat Hari Jadi, semoga adik jadi anak yang soleh eh ? dengar cakap ibu dengan ayah, cakap Udaa jugak taw ..-,- adik minta hadiah special dengan ayah eh, cakap dekat ayah adik nak baby girl sorang eh ..ehem..*nampak tak siapa yang over nak baby girl ? tepuk dada tanya yuyu ...T_____T okay abaikan !!!

Babai adik...nanti malam kita jumpa eh? mmuuaaahh mmuuaaahh mmuuuaahh .. love u baby arfy !!!!

No comments: