07 July 2014

Salah Guna Pregnancy Test

Penulis : Princes Yuyue Masa : 1:43 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

Dari tadi lagi duduk godek godek blog busyuk nih tapi yuyu tak tahu nak update apa, tetiba hari nih idea menaip hilang ntah kemana .. sejak seminggu yang lepas terasa macam hidup nih tak tentu arah jea, kenapa? yuyu sendiri tak tahu kenapa .. mungkin yuyu masih mencari satu jawapan yang tepat kepada satu persoalan ..mungkin!!! okay kalau korang tengok tajuk entry pun korang dah boleh agak kan apa yang yuyu nak membebel dengan korang kan..kan..

yuyu pernah citer kan pasal problem yuyu pada entry lepas kalau korang belum baca cuba korang baca dulu, yuyu rasa buang masa kalau citer untuk kali kedua dekat sini ...hahahahaaa *peepppsss jangan marah haaa .. okay, masalah tuh masih belum settle kekadang yuyu rasa sangat stress ..kenapa yuyu tak pergi klinik untuk pastikan sekali lagi??? ntah laa, hati nih terasa berat sangat nak pergi jumpa doktor takut tak boleh terima jawapan doktor ... nak dijadikan cerita semalam yuyu ajak husben pergi watsons belikan pregnancy test, husben tak bagi yuyu test sendiri dia paksa yuyu pergi klinik tapi yuyu degil nak jugak test sendiri .. korang tahu kan perasaan yuyu macam mana?? *lap air mata ... yuyu tak sanggup nak terima jawapan doktor, yuyu rela test sendiri biar yuyu dulu yang tahu result nya .. *degil kan .. memang degil macam shinchan!!! huahuahuaa ..

harrr... pepagi yuyu bangun sebab nak sahur bukan nak test tuh ..hahahahaa, bangun bangun terus buang air kecil tak ingat langsung pasal misi yuyu semalam tuuu.. adehhh frust sangat, ketung ketang berperang dekat dapur akhirnya nya siap makan sahur dengan husben .. tetiba yuyu rasa macam nak try buat pregnancy test tuh, result?? hmmm... hampa sangat, macam tak percaya tapi yuyu redha maybe tak ada rezeki. datang opis terus tanya cik google tentang penggunaan prengnancy.*nampak sangat tak tahu kan ..hahahahahaa...olorrrrr yuyu first time pegang benda alah tuh memang arrr jakun sikit *_____*.

cari punya cari yuyu ada terbaca blog someone tuh, dia pernah mengalami situasi seperti yuyu .. dia kata waktu paling sesuai pada waktu pagi sebelum minum air supaya air kencing tu tak cair, kalau nak tahu respom yang sebenarnya. tapi kawan yuyu cakap tak ada kena mengenai dengan air kencing cair .. adehhh pening deng dibuatnya.. korang pernah alami tak situasi macam nih? *bagi orang dah kahwin saja T__T .. berusaha lagi , InsyaAllah ...

psst ... jawapan yang tepat pergi jumpa doktor!!! itu yang sebetulnya ..betul tak ?? hahahahaa

No comments: