02 July 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Penulis : Princes Yuyue Masa : 9:24 AM Comments : 0 Labels :


Jika yuyu dapat Rm300 tuh perkara pertama yuyu buat nak belanja mak abah yuyu baju raya, semoga hadiah kali nie amat bermakna buat diorang .. tak ada yang lebih bahagia untuk yuyu melainkan tengok mak abah yuyu tersenyum dipagi raya... cewaahhhh touching lah pulak !! okay selain tuh yuyu akan selitkan duit pemberian Nile.Com.My nih dalam angpau untuk mak abah yuyu .. InsyaAllah kalau ini adalah rezeki mak abah yuyu untuk raya tahun nih yuyu akan terpilih menjadi pemenang bertuah tuh ... ceh!ceh!ceh!! okay itu lah harapan yuyu jika menang contest nih.. harap harap rezeki yuyu lah ye (*_____*)

peepppss ... kejap kejap belum habis lagi nih, sekarang Nile.Com.My mengadakan diskaun berkepuk kepuk auu, rugi kalau korang tak terjah web diorang .. sebelum terlambat apa kata korang usha, mana tahu ada yang berkenan ann.. cuci mata jea kot tak perlu bayar satu sen pun !!! huahuahuaaa ..(,')

bawah nih merupakan hadiah bagi giveaway ini :
2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai

harrr korang nak join giveaway nih?? klik sini ..

nanti kita sama sama check result di sini eh ? cepat cepat sertai contest nih, tarikh akhir join contest nih pada 21/07/2014 time : 11.59 pm

No comments: