10 July 2014

Menu Berbuka Puasa Ramadhan ke-10 ...

Penulis : Princes Yuyue Masa : 10:26 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ...

Hari nie agak agak nak masak apa ye berbuka puasa? herrmmm ...korang ada idea tak? okay ini cerita menu berbuka puasa ke-10 yang sebetulnya, mean dah lepas dah kan ..aiihh baru nak cerita eh? Oooppss yuyu bizi sikit semalam tuh yang tak sempat nak update blog pasal nih. T_T

ingatkan nak masak yang special sekali hari tuh tapi disebabkan ketiadaan satu benda lalu tak jadilah special tuh, apa yang jadi?? jeng..jeng..jeng... kira okay lah jugak ann 'ikan siakap masak tiga rasa'



exceli yuyu nak masak ikan siakap masak stim .. tengah hari tuh call mak dulu biasa lah menyibukkan diri menanyakan menu mak dengan abah berbuka ann, cerita punya cerita mak tanyalah macam mana dah masak ikan siakap masak stim? hahahahaaa... teragak agak nak jawab, iyaa lah minta resepi dengan mak nya hari sabtu lagi tapi sampai ke hari nih belum stim pun lagi ikannya ...tsskk

anak : belum mak, loyang tak ada !!! *so terjawab lah satu rahsia sebab kenapa ikan stim yuyu tak menjadi *_____*
mak : lol .. pulak, tak payah lah buat lagi tunggu kita buat sama sama nanti yu balik berbuka kat kampung ..*touching 2hari nak raya baru sampai kampung makkk oiiiii :'(
anak : hermmm ... okay, set (,') ..


psssttt ...so hari nih apa menu korang?? harrrr .. yuyu maybe hari nie masak hati lembu masak kicap kot .. teringin, lama dah tak makan hati lembu ...cecececeee .. siapa suka hati lembu? cuba kembangkan hidung cepattt ... huahuahauhaaa ... tak senonoh betui !!! okay babai ..mmuahh

No comments: