29 March 2014

Dress Idaman

Penulis : Princes Yuyue Masa : 5:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

hai awak ..oii oii awak sini laa *lambai lambai tangan .. boring laa . asyik boring jerr kerja yuyu kan mesti korang meluat kan kan.. baik mengaku cepat * muka tahan marah .. ntah laa setiap kali bos tak masuk opis mesti perasaan bosan tuh automatik muncul ,eh dah macam ikan pulak tenggelam timbul . -_-

awak..awak..esok tak keje ehh ? alaaa best nyaa tak keje ..yuyu kerja arr .ahad cuti eh? sama sama *angguk kepala .. jom kita pegi dating nak tak nak tak ?? hubby yuyu kerja arr esok nga lusa.. muka sedih ,waaaa waaaa ...


eh .. cantik tak cantik tak dress atas tuu? cantik kan ..korang pandai tak jahit dress cam nie ? jahit untuk yuyu boleh tak ? hahahahaa ... merepek jerr kan, ok fine diam !!exceli yuyu teringin sesangat nak miliki dress hana bella nie tapi macam tak mampu jerr ..agak mahal jugak lah bagi yuyu yang duit tak seberapa ramai nie ekk .."-' tapi yuyu nak jugak dress camni walau macam mana sekali pun .. support yuyu pleaseee ...tsskk :') agak agak ada tak kengkawan kee adik yuyu kee kaka yuyu kee terbaca belog yuyu nie ehh?? hmmm ... kot kot ler kan ada insan yang berhati mulia nak hadiah kan yuyu dress nie ..*mata keatas .. tak ada ehh?? alaaaa...... :'[ tapi kan..kalau mak yuyu yang terbaca yuyu confirm mak akan beli untuk anak comei dia nie kan ...*kenyit kenyit mata ..

insyaAllah ... raya tahun nie yuyu akan pastikan beraya dengan dress camni walaupun bukan dari Hana Bella ..*lap air mata ... tak sabar nak tengok diri sendiri pakai dress cam nie...agak agak korang cantik tak yuyu pakai?? haaaa.... mesti cantik kan ..*mata keatas ... yess yuyu akan pakai jugak!!! jerit sekuat hati sampai budak opis semua pengsan ... huyuuu ....


byee korang.... next entry nanti... jangan lupa follow ek !! mmuahh




No comments: