28 March 2014

Entry bercampur aduk -,-"

Penulis : Princes Yuyue Masa : 2:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

hai semuaa pembaca belog yuyu. ehh ada kee orang nak baca belog yuyu nih eh? haaaa ... -,-" ehh ehh ada laaa, nie mesti adik yuyu kang, dia suka follow belog yuyu taw ... thankzz dik, sett kita geng haaakk mmuaahhh setepek ! rinduu adik auu.. rindu rindu meh dik nak peluk .. adik wak pee tuh? mak abah sihat tak, rinduuu nye yuyu kat dorang .. lambat nye korang nak naik sini ..cepat laa cepat laa ..dah nak nangis dah :'[ 

kenapa hari nie terasa bosan eh terasa rindu kat someone eh terasa malas nak buat kerja eh ..haaa semua ada macam tajuk entry hari nie lah bercampur aduk hihii .. masih bermimpi lagi kot, weh kasi lempang pipi gebu yuyu sat *ehh baru tersedar ahh weh sape lempang yuyu ahh? meh cini aku nak lempang ko balik ada rasa sakit tak ? weh apa yuyu merepek nih .. cakap sorang sorang eh? tak arr yuyu cakap dengan korang arr.. uiittt tak ada orang arrr, ok diam sekarang .. jari telunjuk kat bibir ..fine

entry bercampur aduk ? aiii rasa macam pelik pulak tajuk tuu kang ... dushh dushh tumbuk pipi sendiri sebab tak tahu nak letak tajuk yang lebih best lagi kan kan .uuweee -,-" tapi jari jemari runcing yuyu still nak menaip kan walaupun tajuk tuh ntah pape ..sambil donggak dagu tsskk ',"

dua minggu lagi nak pegi holiday ,yeayyy tak sabar tak sabar .. tapi kan yuyu takut arrr ... takut takut *sambil hentak kaki kuat kuat .. kapal terbang ?? takut nak naik ... buat muka cuak sehabis mungkin hihihi ..misteri kehilangan pesawat MH370 yang mencetuskan pelbagai spekulasi, ramai yang dah mula rasa takut atau paranoid nak naik kapal terbang termasuk tukang yang meng-up-date belog nie :') tak kan nak cancel pulak kan, hmmm... pegi jer laa kan pape pom yuyu berharap sangat kami sekeluarga selamat pergi dan balik .. destinasi?? uiishhh rahsia k ..nanti yuyu citer ehh .. tunggu taw entry seterusnya .. tunggu jangan tak tunggu nanti yuyu merajuk eh ? haaa... sayang korang .. 




picture nie macam entry lepas jerrr ... harhar sori jarang jarang jumpa so picture pom jarang jarang snap lol ..tsskk '-"


rindu nyaa kat budak masyam atas tuu.. bila nak pegi jumpa abang dengan baby eh ? dah besar anak buah Udaa kan makin comei pulak tuh ...ngeee geram nak peluk abang, baby tapi abang malu kan bila Udaa peluk ..hihi abang cakap dah besar laaa malu nak peluk peluk nih ..kalau cium pipi bambam abang mesti abang senyum *sambil sapu sapu pipi tuuu .. ngeee abang nih touching Udaa taw .. tak nak kawan ,buat muka muncung ... tapi Udaa still sayangggg abang,baby sampai bila bila dan bakal baby baru nanti, InsyaAllah ... semoga kaka yuyu selamat melahirkan baby first..harap harap gegirl eh ? nak sangat gegirl ..pleaseeee *merayu rayu gituuu ..harhar "_'


JANGAN TAKUT NAIK KAPAL TERBANG yuyu yerrrr ...taked note!!

Sebab ajal maut ni, Allah yang tentukan. Kita naik basikal pun boleh mati kalau Allah nak. Tapi yang PALING PALING PALING PALING penting ialah niat kita masa kita naik basikal, motosikal, kereta, dan kapal terbang.

Bye..bye ..mmuahh <3



No comments: