18 March 2014

Celebrate Mayfair ....

Penulis : Princes Yuyue Masa : 1:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .....

meh ..meh .. korang dengar bebelan yuyu jap .. ^_^ nak citer pasal kesihatan jap nie.. cooppp sebelum korang nak tekan perut mouse korang yang buncit tuh supaya korang boleh lari dari terbaca blog yuyu nie yuyu nasihat kan jangan !!! huawawawa .... sesaja nak gurau nga korang pagi isnin yang mood kerja yang tak seberapa nak power nih ... bohsan arrr :(

okep.. nak kasi tahu nie, kesihatan adalah harta yang tidak ternilai harga nya ..(tetiba kan) .."_' iyer laa kekadang tuh kita suka mengabaikan kesihatan sehingga kita jatuh sakit.. tapi sekarang pun macam macam product kesihatan yang ada dipasaran, INGAT hati hati taw memilih product tuh sebab banyak product tiruan diorang jual ..iishhh jahat kan diorang tuh, dah tak ada kerja lain kerr ?? kekadang tuh yuyu pun risau jugak nak makan supplement yang pelik pelik nie takut ada effect kat kesihatan jerr .. setakat nie syukur alhamdulillah semua product yuyu pakai dan makan semua nya OK cuma kesan tuh lambat cikit, maybe hormon yuyu kot ... "-'

exceli yuyu nak share pasal appointment yuyu dengan Mayfair semalam, amboi cepat kan update blog citer semalam hari nie dah update.. sebelum nie, hampeh .. citer hari nie update nyaa bulan depan kan kan ...bukan apa, bizi kerja laa ..apa?? korang ingat yuyu datang kerja asyik nak mengupdate blog kerr .. huwawawa ... sebelum nie selalu jerr terfikir sapa laa nak sponser yuyu masuk spa nie .. hmmm... pikir punya pikir tak jumpa jugak jalan keluar nya ... hihihihi ... pendek kan citer adik yuyu sikeding tuh bagi yuyu baucer Mayfair auu , uiishh ... terharu babe terasa nak hantuk kepala adik yuyu kat dinding sebab apa?? sebab dia minta claim balik duit yang dia kasi baucer tuuu, apa punya adik lah ...kedekut !!! huh ..


 nie laaa baucar dari Mayfair "~~~"

baucar nie banyak laa jugak treatment yang dia kasi, yang best nya yuyu tak payah bayar walaupun satu sen auu.. tapi kalau nak tambah apa apa yang tak ada dalam baucer tuh terpaksa dan dipaksa bayar duit ehh... adab dah bisnes kan, biasa arr tuuu .. sori korang tak sempat nak snap butir butir penting dalam tuh sebab tak terfikir pun nak update kat blog pasal nie ...uuweeee "-'




sesampai nye yuyu kat cini pekerja dia layan dengan perfect sekali, siap kasi minuman lagi taw .. aiipp kenapa ada dua gelas?? haaaa...sape lagi tuh semestinya Cinta Hati yuyu laaa yang sentiasa bersama yuyu kemana saja yuyu pergi auu ... sweetttt gituuu .. arrrr.. jelez jelez ...;)



best jerr masuk dalam nie, bersih, kemas, teratur dan nyaman ...hehehehe.. sunyi sepi auu, cakap pun macam dah bisik bisik..uuweee ..

yuyu buat spa badan jerr pegi sini, kira ok arr tuh kalau tak ada baucar nie memang tak arr yuyu nak datang cini .. owww harga nya memang tip top arr .. next month ada lagi satu oppointment (',) ... yang nie treatment tang muka pulak ...tak sabar nak try , so korang yuyu cau dulu sebab dah lewat nie nak start kerja pulak..kejap lagi mesti big bos masuk ..uuwee .. "_'

p/s: sori korang picture tak banyak nak share, yuyu tak ada banyak masa nak snap ..:)

bye ...yuhuuuuu ....see u next entry <3


No comments: