30 July 2015

Pening Selepas Makan, Normal Kah?

Penulis : Princes Yuyue Masa : 3:20 PM Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum....

Aihhh lama tak berceloteh kat blog, rinduuu nak update 3 entry setiap hari macam dulu dulu tapi apa kan daya penyakit M.A.L.A.S sentiasa ada dalam diri ini, ewahhh ..exceli yuyu tak ada idea nak update hari hari macam korang, hikhik .. tak ada cerita best pun, kalau ada pun asyik terlupa nak update last last cerita tuh basi macam gitu jea, sayang kan ...hek?

Sejak kebelakangan nih, kenapa entah yuyu terasa macam pening loya lepas makan. masa mula mula peknen dulu macam nih laa rasa, pelik laaa... maybe sebab yuyu tak sihat kot, memang iyaa yuyu sekarang tak berapa sihat selesema campur batuk lepas balik sini perubahan cuaca mungkin .! lagi stress bila pergi klinik kelmarin check up untuk 7bulan hb yuyu low...alamakkkk sedih jugak rasa, tak pernah pernah misi tanda pen merah tau kotak hb tuhhhh...alorrrr :(

Normal ke pening selepas makan??? risau arrrr takut kencing manis ke, darah tinggi ke...minta jauh laaa dari penyakit nih, kesian baby yuyu ..:'( YaAllah ...

Korang pernah ada pengalaman tak macam nih? bagi yang pernah peknen laaa yea.. yuyu sekarang dah 31week dah... tinggal berapa bulan jea lagi nak terberanak ..tak sabar nak jumpa baby nih... *excited

2 comments:

Eintan Nurfuzie said...

cik en pernah minum ayo kopi di kelantan.. lps minum trus jd high.. fening...

Ben Vince said...

Sy pun pening slps mkn.mau sebulan sdh begini