04 July 2015

Tahniah ..!!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 8:53 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum...

Pagi nie pepagi online terus keluar dekat wall gambar anak kepada Aizul Marcello dan Lynda Roslan, Tahniah korang baby A.I comey sangat ..gebu sungguh kulit nya, indah ciptaan Allah kan .. *rasa nak nangis

Baby nih jugak anak sedara kepada blogger terkenal kita siapa tak kenal ann Irine Nadia Marcello ,hihihii yuyu sangat kenal diorang tapi masalah nya diorang tak kenal pun yuyu nih ..wakakakakaa

Tak sabar nak tunggu saat melahirkan nanti, tak sabar nak cium bau syurga ..waaaa counting day nampak, lambat lagi raya haji insyaAllah baby yuyu pulak ..*excited kemain *_* serius anak diorang comel sangat tak puas yuyu tatap, nak tengok lelama ahh biar anak yuyu keluar sebijik macam baby A.I boleh gitu?? kalau Aizul baca blog aku nih mauu dia saman aku nanti ..!!! kakakakaaa ..gurau jea


comel..comel..comel
Berat : 3.63 Kg
lahir pada 03.07.2015 jam 9.30 malam -_'


No comments: