11 July 2015

Alhamdulillah ...Rezeki !!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 1:00 PM Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum ...

Alhamdulillah...pepagi datang kerja dengan perasaan lemah longlai namun kuat kan jua sebab tengah menanti something dari 'bos' ..hahahahaa...semoga harapan kami tercapai hari nih, huahuahaaa.. korang boleh agak tak apa "something" tuh ??

Sekarang heboh pasal GST , itu ini semua nya pasal D.U.I.T .. alahaiiii rasa macam tak merasa jea B.O.N.U.S raya tahun nih, huuu, tak apa lah redha jea lah walaupun hati nih tak redha kan tak kan nak culik bos pulak kan, kakakakaaa minta duit tebusan .*bonggok punya idea *_*

Tapi......pagi nih yuyu bersyukur sesangat, yaAllah tak sangka sungguh dengan apa yang yuyu dapat hari nih, rezeki Allah tak pernah tak ada sentiasa ada kan...sob..sob..terharu !!! dah fikir dah kalau lah tak dapat bonus raya tahun nih bank mana yang aku nak korek ye, tak kan nak balik kampung tangan kosong .. sadis sungguh, tapi alhamdulillah rezeki kan.. tak siapa yang tahu, lebih pada cukup bos kesayangan yuyu kasi tau.eleh baru nak bersayang sayang kan kalau tak kutuk memanjang kat belakang...tak ada lah mana ada, bos yuyu memang bos paling baik yang pernah yuyu jumpa ..betul!!!

Balik kerja nih semangat nak pergi shopping, bukan shopping sangat pun just cari benda yang belum ada lagi untuk sambut raya nanti ..tak nak boros boros, kena jimat cermat sebab banyak barang baby dalam perut nih belum settle ..yeahhh harrrrr...

Korang macam mana bonus?? mesti masyukkk kan...syukur lah !!! sentiasa bersyukur okay .. babai uolls, see you again ..muuahh

1 comment:

eintan nurfuzie said...

heheh. .bonus habis sebelum raya dah.. ahahah